top of page

Picarols i Flames junts d’excursió

Aquesta última excursió els grups de Picarols i Flames varen fer una excursió conjunta a Ribes de Freser on van poder gaudir de moltes activitats. Durant l’excursió es van fer parelles entre un infant de Picarols i un jove de Flames, així entre ells s’ajudaven, jugaven i gaudien de l’excursió junts. Entre aquestes parelles s’han forjat grans amistats que de ben segur seguiran molts anys a l’esplai. Mireu quin goig fan els dos grups:


MARE DE DÉU DE L’ALEGRIA Aquest dissabte 3 de febrer pel matí celebrarem el dia de la Mare de Déu de l’Alegria. Juntament amb el Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut, aquest any ho celebrarem en el barri de Sant Roc de Badalona.

Durant el matí tots els infants i joves, dels dos esplais, tindran l’oportunitat de gaudir d’activitats diverses i interessants on es podran conèixer entre ells.

Tots els monitors dels dos esplais estem esperant amb moltes ganes que arribi aquest dia tan especial!


CARNESTOLTES El proper dissabte 10 de febrer el Centre d’Esplai Joan Suñol participarem a la Rua de Carnestoltes de Clot-Camp de l’Arpa. Aquest any la temàtica del nostre centre són els insectes i cada grup s’ha preparat la disfressa d’un d’ells. Esperem que gaudiu tots i totes de la rua!

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page