top of page

ACOMIADEM PLEGATS AQUEST CURS 2023-2024

Posem punt final a un nou curs d'esplai amb el cor ple d'alegria i satisfacció. Ha estat un any carregat d'aventures, aprenentatges i molts moments inoblidables que hem tingut la sort de compartir amb tots vosaltres.


Sembla que era ahir quan l'equip educatiu es reunia per a preparar el nou curs que iniciava l'octubre de 2023 i ara ens trobem aquí, tot just arrencant l'aventura d'unes noves Colònies, Camp de Treball i Rutes.

Com marca la tradició, a l'excursió de Viladrau, vam gaudir d'un magnífic esmorzar comunitari tot compartint temps, històries i xerrades en comunitat. Durant el show, cada grup va poder fer una petita representació dels moments més emblemàtics del curs. També, vam rebre la visita d'uns personatges molt divertits.

El moment de l'eucaristia va ser molt especial en un entorn privilegiat. Envoltats de natura, els set grups van participar i formar part d'aquest moment.



No ens oblidem de l'esperat concurs de truites i pastissos. La participació va ser brutal i estava tot boníssim. Enhorabona!! Família Vilana Rodriguez, Família Remón Mateo, Família Vázquez Miro, Família Luna Ripoll, Família Vila Vizcaino i Família Manich Pedreira, un any més heu tornat a superar-vos amb les vostres millors creacions.


Per acabar, voldríem expressar el nostre agraïment més sincer a totes les famílies. Gràcies per la vostra confiança i suport constant. Gràcies per creure i acompanyar-nos, sense vosaltres no hauria estat possible. Gràcies també pel fantàstic dia que ens vau regalar al Tibidabo!! Ho vam passar genial i vam gaudir com veritables picarols.



Infants, joves, monitores, monitors, famílies, gràcies per aquest magnífic curs!!


Tal com ens van ensenyar els monitors i formadors de la Suñol's Academy; L'acadèmia per excel·lència de formació integral de monitors i monitores del lleure de Catalunya, encara ens falta molt per aprendre dels veritables protagonistes, els infants i joves del nostre esplai!

 

Ens acomiadem amb la il·lusió de retrobar-nos molt aviat...


ARRENQUEM AMB LES ACTIVITATS D'ESTIUUUUUUUU!!


Equip educatiu 2023-2024


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page