top of page

FEM COMUNITAT AMB UN NOU SOPAR DE PASQUA


Per fi és 6 d'abril i podem celebrar l'esperat Sopar de Pasqua!!! Des de fa dos anys que vam recuperar la tradició amb molta màgia i il·lusió. Un petit equip de monitors/es conformat per l'Alba, el Gerard, el Ricard, la Carlota i la Mireia porten treballant des de fa 2 mesos l'organització d'aquest.


L'equip va treballar amb l'objectiu de fer comunitat, com sempre ens remarca el nostre responsable, Roger Vilaclara. Entenem comunitat com l'agrupació de persones i la germanor que hi creem tots units. Per això, ens va omplir d'orgull veure'ns tots aplegats: des dels infants més menuts, com els dos esplais (Joan Suñol i Lluís Maria Chanut), Gòspel, Apassionades, Comunitat Cristina, famílies de l'escola i dels esplais, i tothom que s'hi va afegir de fora del centre per gaudir.Així doncs, un cop establert l'objectiu principal vam iniciar la feina de fer els menús, crear sistemes de compra i venda de tiquets, el concurs amb premis, el karaoke on vam demostrar els nostres talents tot generant ambient, la compra del menjar i estris necessaris, l'organització de l'equip de monitors/es i de joves, entre d'altres.


Quina il·lusió veure joves voluntaris de diferents edats, siguin monitors/es de l'equip Joan Suñol, els membres de Formació de l'esplai al peu del canó ajudant a fer realitat el sopar, les joves de Zenits i Joves servint el menjar sentit la comunitat creada, i l'Ignasi economista de l'esplai que ens va ajudar a fer-ho tot possible.Per tots aquests motius, l'equip de monitors/es del Joan Suñol i especialment, l'organitzatiu del Sopar de Pasqua us volem donar les gràcies a tothom per participar-hi.


Gràcies, comunitat, i us esperem al Sopar de Pasqua 2025 amb els braços oberts!


Mireia Molina i Moral,

Coordinadora de l'organitzatiu del sopar

コメント


bottom of page