L’última excursió, Viladrau!


Un any més el passat 10 de juny vàrem tancar el curs d’esplai 2017-18 a Viladrau.


La casa de colònies Teresa Espona va acollir a tots els infants, monitors i famílies que pujàrem ben d’hora per compartir tot el diumenge.


El menú del dia era conegut: menjar, show, parlaments, concursos, regals i hora dels adéus. Iniciarem la jornada amb un munt de pares amuntegats dins la cuina de Viladrau: preparàvem el tradicional esmorzar de germanor. Plovisquejava, i això ens va fer dubtar de la logísta de taules i bancs, però després de trucar el nostre meteoròleg de confiança, vàrem tirar pel dret i instal·làrem l’esmorzar a l’antic pla de tendes; ubicació inèdita respecte altres anys, i on també celebràrem el concurs de truites i pastissos, el suñi-show, l’eucaristia i el dinar a l’aire lliure.


És el segon any que participem al costat de monitors i pares delegats de grup en el muntatge d’aquesta trobada de final de curs. Estem contents i orgullosos de representar a totes les famílies del Suñol, i és un goig i una gran satisfacció quan t’adones que l’esforç i la il·lusió de monitors, infants, pares i mares s’encomana els uns als altres per fer de la sortida de pares una gran festa.


Quan cantàrem l’hora dels adéus ens acomiadàvem dient: “no és un adéu per sempre, tan sols per un instant”, i és que tenim a tocar les activitats d’estiu que tot l’equip educatiu ha preparat amb molta cura, il·lusió i estimació. I també dèiem: “el cercle refarem i fins i tot serà més gran”; i és amb aquest desig que ens volem acomiadar d’aquest curs, renovant les forces i pensant en com engrescar més famílies pel proper curs. Per cert! El 2019 serà l’any de celebració del 50è aniversari del Centre d’Esplai Joan Suñol! Molt bon estiu!