top of page

L’última excursió, Viladrau!


Un any més el passat 10 de juny vàrem tancar el curs d’esplai 2017-18 a Viladrau.


La casa de colònies Teresa Espona va acollir a tots els infants, monitors i famílies que pujàrem ben d’hora per compartir tot el diumenge.


El menú del dia era conegut: menjar, show, parlaments, concursos, regals i hora dels adéus. Iniciarem la jornada amb un munt de pares amuntegats dins la cuina de Viladrau: preparàvem el tradicional esmorzar de germanor. Plovisquejava, i això ens va fer dubtar de la logísta de taules i bancs, però després de trucar el nostre meteoròleg de confiança, vàrem tirar pel dret i instal·làrem l’esmorzar a l’antic pla de tendes; ubicació inèdita respecte altres anys, i on també celebràrem el concurs de truites i pastissos, el suñi-show, l’eucaristia i el dinar a l’aire lliure.


És el segon any que participem al costat de monitors i pares delegats de grup en el muntatge d’aquesta trobada de final de curs. Estem contents i orgullosos de representar a totes les famílies del Suñol, i és un goig i una gran satisfacció quan t’adones que l’esforç i la il·lusió de monitors, infants, pares i mares s’encomana els uns als altres per fer de la sortida de pares una gran festa.


Quan cantàrem l’hora dels adéus ens acomiadàvem dient: “no és un adéu per sempre, tan sols per un instant”, i és que tenim a tocar les activitats d’estiu que tot l’equip educatiu ha preparat amb molta cura, il·lusió i estimació. I també dèiem: “el cercle refarem i fins i tot serà més gran”; i és amb aquest desig que ens volem acomiadar d’aquest curs, renovant les forces i pensant en com engrescar més famílies pel proper curs. Per cert! El 2019 serà l’any de celebració del 50è aniversari del Centre d’Esplai Joan Suñol! Molt bon estiu!


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page