top of page

El 50è a punt d'arribar

D’aquí poques setmanes celebrem els 50 anys de trajectòria del nostre centre d’esplai. Els monitors i monitores, les famílies i persones implicades en la preparació volem que veieu com van els preparatis d’aquesta gran festa!


Aquest proper 30 de març tenim una jornada força intensa i tots els preparatius ja els tenim casi a punt perquè quedi una festa meravellosa. Aquí teniu varies fotografies i activitats que s’han fet en relació a la preparació de la festa:


El passat dissabte 16 de febrer un grup de famílies i persones implicades a l’esplai van fer un taller per crear banderoles amb els colors de l’esplai.





També s'està treballant en la decoració de la festa on hi haurà decorats de tot tipus de colors, formes i tamanys. A més s’està duent a terme una recopilació de fotografies d'aquest mig segle com a esplai. De la mateixa manera, s'ha volgut plasmar aquest llarg recorregut amb un vídeo on apareixeran diferents persones que en formen i n'han format part d'una manera o altra en el nostre Centre d'Esplai.



En tota celebració es necessita un himne, una cançó. Per això l’exmonitor i músic, Esteban Faro, amb ajuda d’alguns monitos han creat una cançó pel 50è. Alguns infants del grup de Brivalls han participat en la gravació de la cançó.


Una de les claus de la festa són els productes que s'ofereixen per la festa, el nostre merchan del 50è! Per preparar tot això, anem fent reunions on els encarregats de cada comissió comparteixen els seus progressos! Hi ha molta feina però quines ganes!


Esperem veure-us el dissabte 30 de Març a l'Escola del Clot per celebrar aquest 50è Aniversari! Recorda que la festa comença a les 11.30h. T'hi esperem i Visca el Centre d'Esplai Joan Suñol!

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page