top of page

ACOMPANYA'NS A L'EXCURSIÓ DEL JUANITO

Us vau quedar amb ganes de més després de la gran festa del 50è aniversari de l’any passat? Doncs no patiu! Us fem arribar una proposta perfecte per continuar amb la nostra celebració, ja que 50 anys no es fan cada dia…


Com ja sabeu, (o potser hauríeu de saber), el nostre centre d’esplai té aquest nom en honor al jesuïta que en va formar part durant molts anys: en Joan Suñol. Per la seva gran estima al projecte, als infants, monitors i monitores i en agraïment al seu servei, quan va morir, es va decidir canviar el nom anterior pel seu.


En el seu recorregut com a consiliari va fer moltes aportacions i, entre aquestes, en volem destacar una: la ruta a peu des de l’estació de tren de Sant Miquel de Balenyà (Balenyà-Tona-Seva) fins a la casa de colònies Teresa Espona de Viladrau. Amb motiu dels 50 anys del Centre, ens agradaria tancar aquesta celebració un any després, el 29 de març de 2020, refent el camí del Juanito. Es tracta d’una ruta que fa temps que no es realitza a l’esplai i ens fa molta il·lusió poder-la reviure i documentar al vostre costat.


És per aquest motiu que, des de ja fa unes setmanes, s’ha engegat la preparació d’una jornada molt especial que busca ser un punt de trobada entre infants i joves, famílies, ex-monitors/es i tothom que, d’una manera o altra, hagi estat part de l’esplai. Us mantindrem informats sobre la gestió d’aquesta sortida però, de moment, volem que reserveu la data per gaudir d’una excursió per la natura que finalitzarà amb un dinar a la casa de colònies de Viladrau. A més, ens fa molta il·lusió presentar-vos el cartell de la jornada, amb el que volem fer arribar a tothom la nostra proposta!


Així doncs, ens ajudareu a recuperar la ruta del Juanito?


Comptem amb vosaltres i us hi esperem amb moltes ganes!



Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page