top of page

PRIMER TRIMESTRE 2020

Aquest primer trimestre ha estat complicat per a tots i totes nosaltres en molts àmbits de les nostres vides. I en això, també s’hi suma l’esplai. Per recordar aquest primer trimestre, us deixem un breu recull dels dies que hem gaudit de l’esplai!


PICAROLS

Picarols: Durant aquest breu primer trimestre, el grup de Picarols ha fet un grapat d’activitats molt divertides. Vam començar l’esplai amb moltes ganes, amb jocs per conèixer els nostres companys i fer nous amics!



BRIVALLS

Brivalls: El primer dia vam conèixer el nostre grup i vam pensar en les actituds que volíem tenir de cara al nou curs.


XALOC

Xaloc: L’última tarda d’esplai vam estar jugant a “l’atrapa un millon” Per ajudar al Kronk i a la Jaqueline Clark


FLAMES

Flames: La Carolina, en Edward i la Felisha Adams ens van proposar el gran concurs “Wow so hot!”, vam haver d’esforçar-nos i demostrar el nostre coneixement i habilitats lingüístiques, creatives, culturals, físiques…Us deixem unes proves de com ho vam fer!


ZENITS

Zenits: Com cada inici de curs, els joves de Zenits van recordar els noms i gustos a la resta del grup. Aquesta vegada però, les presentacions eren una mica diferents ja que ho feien mitjançant un feed d’instagram! A més, van descobrir algunes de les qualitats de les seves monitores i monitor!



JOVES

Joves: L’últim dia, vam fer un tió-amicinvisible! Els regals van ser molt especials i vam gaudir d’una jornada una mica nadalenca!


FORMACIÓ

Formació: Aquest primer trimestre al grup de Formació ens ha servit per situar-nos en el que serà el curs així com començar a adentrar-nos en la tasca educativa. Per això hem començat amb algunes de les formacions: La primera per veure quines son les nostres expectatives vers al curs i en quin moment ens trobem amb l’esplai.


bottom of page