top of page

OCTUBRE 2022

Aquí teniu un recull de fotografies de cada grup d’esplai durant el primer mes d'esplai:


PICAROLS

Picarols: Aquest mes d’octubre ens ho hem passat molt bé. Vam descobrir qui eren els nostres monitors i monitores. Vam conéixer a la Dorothy, la vam ajudar i vam trobar el nostre picarol. A l’excursió vam conéixer un nou ésser que ens va ajudar a trobar el mapa per poder arribar al nostre objectiu!



BRIVALLS

Brivalls: Hem descobert a la temerosa Dra. Mariajo. Ens vol destruir l'esplai, per evitar-ho ens hem conegut com a grup, identificant les fortaleses i debilitat de cada membre. Pel camí, la Filipa & Tulipa ens van trobar, els vam explicar què és l'esplai per a nosaltres i ens ajudaran a lluitar! Pel camí, la doctora ens ha proposat reptes motors i culturals/culinaris que hem de fer front. Vam descobrir la nostra cultura catalana tot fent panellets per agafar energia per lluitar. Finalment, hem pogut reprendre les excursions i amb molt bona companyia. Què divertits van ser els cants amb Picarols!! Estem molt preparades per lluitar per mantenir la flama viva de l'esplai!!



XALOC



Xaloc: Vam presenciar la mort de dos faraons, en Dakarai i l'Amonet, i els acompanyarem en el seu viatge pel més enllà amb Osiris i Anubis, per ara ens hem trobat una balança força sospitosa... Com podeu veure hem començat el curs amb molta energia, hem fet unes olimpiades, una fira nocturna per conèixer la cultura egipcia i un joc de rol que ens va permetre posar-nos en la pell de les persones migrades. Per si fos poc, vam anar d'excursió a Montserrat, vam visitar-ho tot plegat i, diumenge al matí, vam fer el cim de Sant Jeroni!



FLAMES

Flames: El començament de curs l’hem aprofitat per fer activitats de coneixença, activitats pel barri i jocs de pistes. Al llarg del mes hem pogut conèixer a la Vane i a la Zuri, dos lladres poc professionals. També ens ha vingut a veure l’agent Bígas, que treballar… treballa poc. A la primera excursió vam caminar moooolt poquet fins el Castell de Burriac, però va valdre la pena arribar a dalt i que ens donessin la benvinguda els bombollers de Cabrera de Mar, a més de les vistes que hi havien!


ZENITS

Zenits: Benvingudes de nou, famílies! Ens trobàveu a faltar ja? Zenits portem un mes mogudet, on no hem parat ni una mica! Descoberta de monitors, un joc del clip amb recompenses d'allò més bones, una activitat amb QR per Barcelona... i quina excursió! Ens vam estrenar amb 15 km per Calafell, però espereu, que això només farà que pujar i que pujar! Què ens oferirà el mes de novembre?



JOVES

Joves: Un dissabte d'esplai vam anar al mirador d'Horta. A l'excursió es van notar molt les rutes, estaven molt preparats i preparades, ja que vam caminar un llarg camí fins a la Vall de Núria, xops fins als mitjons per això! Pel fred que feia, en Pol i el Guillem van intentar "mantenir tant viva la llar de foc" com l'esperit de Joves. Creieu que ho van aconseguir?


FORMACIÓ


Formació: Aquest any el grup de Formació ha començat a tope de formacions, mai millor dit! Hem fet una sobre la psicopedagogia de l'infant amb la monitora de l'esplai Chanut, Clàudia Contijoch. Gràcies Clàudia, segur que ens servirà per entendre més als infants! I el cap de setmana de l'excursió vam fer les formacions de Muntanya amb els exmonitors del centre: Jordi Duran i Guille Cabo. Tot i la pluja i el fred, vam aprendre molt i ho vam fer un lloc meravellós. Moltes gràcies Guille i Jordi!



bottom of page