top of page

OCTUBRE 2019

Teníem moltes ganes de començar aquest nou curs i l’agafem amb molta energia! Com cada any, aquí teniu la publicació mensual de les primeres fotografies de cada grup. Guadiu-les molt!


PICAROLS

Picarols: El segon dissabte vam conèixer la Dorothy que ens va ajudar a trobar uns picarols molt especials!



BRIVALLS

Brivalls: El grup de Brivalls vam poder celebrar La Castanyada i, fins i tot, Halloween, tots junts. Un dia festiu amb castanyes, panellets, paperines personalitzades, titelles d’esquelets… Ens ho vam passar d’allò més bé, i ens van quedar uns panellets boníssims!!



XALOC

Xaloc: En Filias Focs va gosar dir que no estàvem preparades per ser unes grans aventureres… Per això vam entrenar els nostres sentits fent una exploració a cegues per l’escola. A veure qui s’atreveix ara a dir que no estem preparades…



FLAMES

Flames: El grup de Flames ha dedicat el mes d’octubre a preparar els productes reciclats que es vendran enguany a les festes del barri i us convida a tots a poder-hi participar!



ZENITS

Zenits: El grup de Zenits estem treballant en el carro que participarà al Strambòtik Prix d’enguany, l’hem anomenat Suñi CATruck, ja que estem fent un camió restaurant de cuina catalana!



JOVES

Joves: L’últim dissabte d’octubre, el grup de Joves, compromès amb el medi ambient, va anar a la platja de Barcelona a recollir la brossa i en vam omplir 3 bosses senceres. Això sí! També vam anar sobre rodes i vam fer un esmorzar healthy, tot promovent la sostenibilitat, per descomptat.



FORMACIÓ

Formació: Comença un nou curs de Formació i ho fem amb la formació d’Animació, acompanyats de les companyes del Chanut. Sens dubte, no hi ha millor forma de començar un nou curs que estant ben animats!

bottom of page