top of page

NOVEMBRE 2023

A continuació trobaran el recull de fotografies dels grups del mes de novembre:


PICAROLS

Aquest mes ha estat increïble, hem fet de tot!! Vam fer panellets de xocolata boníssims, el grup de Joves ens va preparar una activitat molt divertida, vam anar a les festes del barri i també, hem continuat ajudant a la petita Julieta i a l'aviadora. No hi havia millor manera d'acabar el mes que amb l'excursió, plena de moments inoblidables!



BRIVALLS

El grup de Brivalls hem viscut un munt d'experiències aquest mes. Per començar, el Martin i la Roxy ens van demanar ajudar per aturar al càrtel de castanyes. Quan les vam recuperar, vam poder construir caragols per ocultar-les i amagar-nos del càrtel. Un altre dissabte, vam gaudir de la companyia del grup de Joves que, ens va preparar una activitat on poder conèixer els orígens de l'esplai. Per acabar, a l'excursió, vam completar la darrera missió per a poder entrar a l'agència Kingsman: trobar el Tió!! I sabeu què?? Ho vam aconseguir!!!!!!!!!!



XALOC

En començar el mes, ens va visitar la professora i ens va demanar si li podíem mostrar els nostres talents per tal de comprovar si érem capaços de participar en l'atracament. També, vam jugar al joc del clip per les botigues del barri en el qual vam obtenir menjar per berenar, quin goig! Finalment, van segrestar a en Toronto, vam descobrir que va ser la Carachi i la vam anar a buscar al cim del Puigsagordi, allà a dalt, però, vam trobar unes coordenades a les quals anirem el pròxim dissabte.



FLAMES

Durant el mes de novembre Flames hem treballat mooolt moolt molt!! Les primeres setmanes ens vam implicar al cent per cent en les festes del barri del Clot, preparant LA MILLOR PARADETA: tot fet a mà!! L'excursió va ser xulíssima!! Dissabte, vam reflexionar sobre quines coses i quines persones eren els nutrients de la nostra vida i ho vam compartir sense vergonya amb la resta del grup. Diumenge, vam caminar des de Coma-ruga fins al Vendrell, wow!! Allà, vam completar una cursa d'orientació molt divertida, que ens va descobrir tots els secrets que amagava la Vila. Quin aprenentatge!! A més, el grup més ràpid va tenir un privilegi que va poder compartir amb totes i tots!!!



ZENITS

Mare meva el mes de novembre! Aquest mes, el grup de Zenits no hem parat ni un sol minut. Vam començar fent una gimcana pel districte i alguns vam acabar ballant al ritme de Michael Jackson. La setmana següent vam prémer l'accelerador, a punt per a córrer amb el Raig McZenits a l'Strambòtik. També hem fet sortir la part més solidària de totes nosaltres, aprofitant que el Grup de Projecció està lluitant amb dents i ungles perquè la gent que més ho necessiti pugui tenir sempre un plat a taula (Per cert, podeu continuar portant aliments a la porta principal)! La cirereta del pastís va ser l'excursió d'aquest darrer cap de setmana, en què vam pujar fins al santuari de Bellmunt envoltats de boira i de les fulles de la tardor. De mica en mica anirem preparant-nos per les rutes d'aquest estiu!!!



JOVES


Aquest novembre, el grup de Joves, el podríem anomenar com a: INNOVACIÓ.


Aquest mes hem anat a gravar el nostre primer pòdcast. Vam fer un programa parlant de l'Esplai i altres temàtiques que descobrireu quan l'escolteu. El següent dissabte, vam dividir-nos en dos grups i vam ser durant un dissabte sencer MONITORS i MONITORES pels grups de Picarols i Brivalls. Prèviament, vam preparar el dissabte, totes les activitats i els seus objectius, per després realitzar l'activitat amb els més petits. I per acabar el mes... una excursió on vam estudiar molt, però durant la celebració de la paraula vam crear la nostra espelma, escrivint-nos entre nosaltres les nostres qualitats positives.



FORMACIÓ

Aquest mes de novembre ha estat un NO parar! Entre la formació amb l'Ana Puig sobre els jocs, amb la Clara Llimona sobre el càstig i la conseqüència i amb la Maria Pujol sobre l'esplai Lluís María Chanut no hem perdut el temps de cap manera!! Fins i tot hem jugat amb els/les més petits/es dels dos esplais! Què ens depararà el mes vinent?? O ja no ens tornarem a veure fins al gener??

bottom of page