top of page

NOVEMBRE 2022

Aquí teniu un recull del mes de cada grup d'esplai:


PICAROLS

Vam realitzar una excursió súper xula prop de casa, i vam tenir una visita molt guai, algú recorda el seu nom? Va aparèixer en Rudolf que ens va demanar si podíem confiar en nosaltres. Per això, vam fer activitats per treballar la confiança, ho vam aconseguir? La Dorothy volia conèixer més la diversitat d’espècies que hi havia a la Terra Mitjana de Oz, vam jugar a diferents jocs de diferents països i vam aprendre una dansa!! Som els i les millors investigadors/es i vam saber qui va atrapar la Dorothy.



BRIVALLS

Després de molta investigació, el grup de Brivalls hem descobert que la Mariajo no és tan dolenta com pensàvem! A poc a poc, hem trobat pistes que ens han permès conèixer un petit trauma que la va fer deixar l'esplai. Però aquí estem nosaltres per ajudar-la a recuperar l'estima que li tenia! A l'excursió vam pujar el Puigsagordi a la recerca d'en Perry, un personatge que ens ha ajudat a combatre totes aquelles destrosses fetes per la Mariajo. Però no vam tenir sort... Continuarem buscant!!!


XALOC

El mes de novembre hem viscut aventures ben entretingudes! Amb tal d'ajudar a l'Amonet i en Dakarai a explorar el més enllà, tots nosaltres vam viatjar per diversos mons fent ús de la balança màgica d'Anubis. També hem posat a prova les nostres habilitats detectivesques investigant fins a l'últim racó de les habitacions del museu Reina Sofia. Ens hem divertit amagant-nos pels indrets més rebuscats de l'escola. I hem pogut tornar a la casa de colònies Teresa Espona per recordar els millors moments de l'estiu!



FLAMES

Novembre ha estat un mes ple de varietat per Flames! Vam començar fent uns boníssims panellets per vendre i practicar les nostres qualitats com a venedors. A la paradeta, va quedar demostrat que en tenim molts de futurs venedors al nostre grup, ens prenien les coses de les mans… No podem pas oblidar la pujada a Puigsagordi amb Brivalls. Quines ganes de tornar a pujar un cim!!!



ZENITS

Aquest ha estat un mes molt intens per Zenits. El primer dissabte de tots, vam estar fent jocs "antics" i "nous" on la senzillesa d'aquests va fer que passéssim una tarda de riures i diversió. Les dues setmanes següents van ser completament dedicades a l'Strambotick. Va valdre la pena, ja que ens va quedar un carro superbonic i vam guanyar la cursa!!! Finalment, aquest cap de setmana ha estat una mica més dur, perquè hem fet una excursió de 28 km, però estem molt orgullosos de l'esforç que hem fet com a grup per aconseguir-ho!


Tot i que els nois i noies de Zenits van donar el 100% d'ells per preparar el carro i participar en la cursa, volem agrair a totes les famílies que ens van estar donant suport des de les grades. Sense els vostres ànims no hauríem pogut. Gràcies a totes les famílies que dia a dia ens animen!



JOVES

Aquest mes de novembre el grup de Joves ha tingut de tot... des de moments reflexius veient la pel·lícula de The Greatest Showman fins a concursos televisius entretinguts i competitius. Per acabar, una llarga passejada per la platja de Coma-ruga. Alguns/es es van disfressar per fer una motivació improvisada i ho van fer superbé!!!!!



FORMACIÓ

El mes d'octubre ha vingut carregat amb formacions variades i molt interessants! Hem anat al barri de Sant Roc de Badalona, on el Chanut fa esplai. La Marina Cot, la responsable de l'esplai, ens va fer un tour per la zona i ens va presentar l'esplai Lluís Maria Chanut. Va ser una visita molt xula, gràcies Marina! Juntament amb el grup de Formació del Chanut, hem fet la formació de Primers Auxilis amb dos super-exmonitors, l'Andrea Recacha i el Guillem Guimerà. Una formació que segur que ens servirà i haurem de posar en pràctica! Gràcies super-infermeres!! També hem fet una formació sobre el Transcendent, amb l'Oscar Cabo. I per englobar l'experiència de fe, les noies de formació han pogut anar a la Comunitat Taizé a França! Una vivència on han pogut reflexionar i treballar el transcendent! Gràcies Oscar per la formació i l'acompanyament!


bottom of page