top of page

MARÇ 2024

A continuació trobaran el recull fotogràfic dels grups del mes de març:


PICAROLS

Aquest mes de març hem compartit l'esplai amb les persones que més estimem:

la família i els amics i amigues!!


En primer lloc, a l'excursió vam anar a Viladrau, la qual compartíem amb Brivalls. Va ser un cap de setmana molt especial on vam formar un únic grup, ja que estàvem units pel mateix objectiu: alliberar la guineu dels caçadors i pillar al Rasputin amb la poció! Finalment, ho vam aconseguir i, no va haver-hi millor regal que vinguessin les famílies a Viladrau. Vam gaudir d'un concurs molt divertit i un gran dinar a l'aire lliure, GRÀCIES A TOTS I TOTES PER VENIR!


En segon lloc, vam celebrar el Dia de l'Amic, quina il·lusió ens va fer!!! Per sort, amb l'ajuda de tothom, les colònies, les rutes i el camp de treball es podran realitzar com cada estiu i nosaltres no en podem tenir més ganes. Us hi esperem a tots i totes!!!




BRIVALLS

Aquest mes el grup de Brivalls hem viscut un munt de coses!!

Per començar, van aparèixer el Mac i el Mec, els ajudants del Rasputin, els quals van destruir la Vila del Pingüí per aconseguir els recursos de la poció per destruir a l'agència Kingsman.


L'excursió va ser una passada! Vam anar a la casa de Viladrau amb el grup de Picarols per viure unes colònies exprés, allà ens vam poder conèixer una mica més entre tots. No oblidar que, diumenge vam poder compartir una estona meravellosa amb les famílies.


Per acabar, vam celebrar el Dia de l'amic, érem un munt d'infants i va ser molt divertit!!!





XALOC

DISSABTE SOBRE RODES ha estat una activitat que ha agradat moltíssim a Xaloc. Vam conèixer una mica els barris veïns i vam aprofitar per a gaudir, fer pinya i fer esport en grup.


A l’excursió, tot i que dissabte ens va ploure força de camí a la casa, ho vam viure amb il·lusió i vam poder sumar una experiència per a explicar. Com feia molt mal temps, per la nit, vam veure una pel·lícula menjant crispetes. Per sort, diumenge va fer un dia radiant i vam poder fer activitats a l'aire lliure.




FLAMES

El mes de març de Flames ha estat curt i mooooolt diferent!!!

Per començar, vam realitzar l'activitat especial invertint els diners que havíem guanyat a la paradeta de les festes del Clot d'enguany. Vam anar al SAAALTING!!!!! Va ser xulíssim i, a més, veure que ho havíem aconseguit amb el nostre propi esforç va ser molt gratificant.


A l'excursió vam tenir una companyia immillorable, i és que diumenge al matí, després de completar una ruta d'orientació, vam trobar-nos amb les famílies i vam dinar tot junts una boníssima barbacoa.


Finalment, a la darrera jornada, vam ensenyar als nostres amics i amigues què fem a l'esplai, tot convidant-los a venir amb nosaltres aquest estiu. Estem desitjant veure-us de nou a tots i totes a Colònies i Camp de Treball!!!!! Som-hi!!!!!



ZENITS

El mes de març de Zenits ha estat marcat per una excursió que hem esperat durant tot l'any: la TrocaJove.


Per començar, vam preparar-nos amb Joves per estar a punt per a la trobada i dur-hi l'energia d'una festa major. També vam trobar-nos amb l'esplai Sant Pacià i vam fer un torneig de futbol totes juntes, per tal de conèixer-nos abans de la Troca. Per fi va arribar el moment d'anar cap a Amposta i malgrat pensàvem que la Troca acabaria passada per aigua, vam poder fer-hi de tot: activitats amb altres esplais, tallers sobre cultura catalana, danses ampostines, un concert... amb raó ens ho vam passar d'allò més bé!


L'últim dissabte del mes vam celebrar el Dia de l'Amic amb la resta de grups, sort que vam poder garantir que tots tinguéssim on anar de colònies, Camp de Treball i Rutes. Què faríem sense les activitats d'estiu?




JOVES

El grup de Joves aquest març hem compartit dos dissabtes amb Zenits!!


Un dissabte juntament amb l'Esplai Sant Pacià on vam fer un torneig de futbol i un cap de setmana a la Troca Jove.


Per acabar el mes, els joves van portar als seus amics i amigues a l'esplai i vam gaudir d'activitats tots junts.



bottom of page