top of page

MARÇ 2023

Aquí teniu un recull de fotografies del mes de març de cada grup d'esplai:


PICAROLS

Aquest mes, Picarols hem fet un taller culinari per salvar a la Dorothy i quina excursió vam fer... quina super caminata!! Vam acabar molt cansats, però algú recorda que vam menjar a la platja? Per últim, vam celebrar el dia de l’amic, que bé ens ho vem passar amb els amics que vam convidar. Ja us heu apuntat a les colònies? Esperem que gaudiu molt de la setmana Santa!


BRIVALLS

Quin gran mes de març hem viscut Brivalls! El vàrem iniciar jugant el famós i desitjat joc del Clip, teníem moltes ganes perquè n'hem sentit a parlar dels més grans de l'esplai i contra tot pronòstic vam aconseguir una barra de pa, una palmera de xocolata i les monitores ens van comprar xocolata per berenar. Seguidament, a l'excursió vam conèixer a la mare de la Filippa i Tulipa, quina dóna més maca ... Però li aniria bé una classe de tecnologies. El diumenge vam poder dissenyar i tunejar jocs dels quals més ens agrada per jugar tots junts!! Com es nota que a Brivalls el que més ens agrada és crear jocs!


XALOC

Xaloc ha acabat el trimestre de la millor manera possible: amb una guerra de gomets! I és que el darrer dissabte vam convidar als nostres amics i amigues per ensenyar-los que és l'esplai. Evidentment els vam guanyar ;). A l'excursió va tocar nit de cinema, vam veure Wall·E i després vam reflexionar sobre l'escalfament global. L'endemà, les famílies ens van sorprendre als Jardins del Doctor Pla i Armengol, on vam competir en un concurs d'allò més divertit. També destaquem la visita que ens van fer l'Anna i en Jordi, de la Fundació Arrels. Vam aprendre molt sobre la gent sense llar i els hi vam poder fer totes les preguntes que teníem. Moltes gràcies per la visita!


FLAMES

Març ha estat un mes mooolt enriquidor per Flames. El primer dissabte vam anar a veure l'exposició del programa Crims, al Palau Robert. Era una exposició interactiva que tenia a veure amb el nostre Centre d'Interès, sobre crims, la policia, investigació criminal... Per seguir l'exposició havíem de fer una sèrie de proves amb el mòbil i va ser molt entretingut. El següent cap de setmana vam marxar d'excursió a Coma-ruga! Allà vam poder fer una celebració de la paraula que ens va servir per reflexionar sobre nosaltres mateixos i els nostres companys. Diumenge al matí vam gaudir de jocs a la platja, del sol, etc... Ho vam passar molt bé! L'últim dia va ser un dissabte especial, el dia de l'Amic! Vam conèixer a molts amics nous i vam gaudir moltíssim!


ZENITS

Mare meva... quin mes tan frenètic pel grup de Zenits. Vam començar-lo amb una activitat sobre les migracions amb la Núria i la Valeria, de Médicos del Mundo. Gràcies, noies, vam aprendre'n moltíssim! Aquest mes també hem participat de la Troca Jove, que esperàvem amb candeletes i, tot i llevar-nos molt d'hora, vam passar-ho molt i molt bé! I acabar-lo amb el Dia de l'Amic... març no podia haver sigut millor! Ara Setmana Santa, i ens veiem en un tres i no res de nou!


JOVES

Durant aquest mes, el grup de joves hem gaudit d'activitats molt diverses. El primer dissabte van venir la Núria i la Valeria, dues voluntàries de Metges del Món, per presentar-nos el seu taller sobre Migracions. També, vam tenir l'oportunitat de participar en la Troca Jove 2023 a Lleida, juntament amb el grup de Zenits, on vam poder conèixer joves d'esplais de tota Catalunya. Finalment, vam celebrar el Dia de l'Amic i Amiga i tots junts vam salvar les activitats d'estiu d'enguany.


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page