top of page

MAIG i JUNY 2024

A continuació trobaran el darrer recull fotogràfic d'aquest curs:


PICAROLS


I fins aquí el nostre viatge, Picarols! El curs arriba al seu final, i no podríem estar més orgullosos de tot el que hem viscut junts. Hem compartit moments inoblidables, hem fet amics per sempre i hem après molt.Això sí, l'hem acabat de la millor manera, ajudant a la petita Julieta i l'Aviadora per últim cop, anant a la platja i amb la increïble excursió a Viladrau. Ens emportem molts records que sempre ens acompanyaran.

Fins al curs vinent!



BRIVALLS



Aquest mes de juny, els infants del grup de Brivalls hem aconseguit derrotar definitivament al Rasputin! Han estat unes missions plenes de reptes i complicacions, però hem estat a l'altura! Ens acomiadem del Martin i la Roxy, sempre formarem part de l'agència Kingsman!



XALOC


Ja ha arribat Viladrau per acomiadar-nos d'aquest gran curs de Xaloc. Hem pogut agrair-nos i gaudir els uns dels altres. Quin plaer ha estat poder idear un show amb tant talent i diversitat, i poder crear nous rècords a Viladrau!



FLAMES


Amb molta tristesa, toca acomiadar aquest any de flames... El primer dissabte de juny, vam fer una gran competició per equips superant un munt de proves!!! Totes en grup!!!! A més, vam menjar-nos uns "calippos" boníssims!! La següent jornada, vam convertir-nos en esportistes d'elit i, amb bicicleta, patins i patinets, vam arribar fins a les piscines naturals d'aigua salada del Fòrum i vam fer un súper banyito!! La darrera excursió va ser força emotiva. Vam aprofitar l'espai per fer un repàs del curs i ens vam escriure unes dedicatòries molt maques que sempre ens recordaran a la flama que s'ha creat durant aquest any. Moltes gràcies a tots i totes, les monitores us trobarem moooolt a faltar!!!!



ZENITS


Aquest darrer mes d'esplai, Zenits hem fet un recorregut del que hem viscut aquests mesos tan intensos. Vam començar juny fent-nos unes samarretes temàtiques del grup de Zenits en què va haver-hi lloc per dits de tots colors, pinzellades arriba i a baix i intents de Pollocks. El dissabte següent vam fer un concurs sobre els moments més mítics del curs: que si quina cançó va sonar més a la Troca, que si on havíem descobert els monis el primer dissabte d'esplai... I vam acabar el curs a Viladrau, tots plegats amb la resta de grups, recordant jocs tradicionals de colònies i fent un Bona Nit màgic a la piscina. Sembla ahir que començàvem el curs i hi ha hagut temps per a tot. Ens veiem molt aviat, alguns a les Rutes i als altres... fins l'any que ve!



JOVES


Aquests han estat els últims dissabtes de Joves d'aquest magnífic curs!!! Les joves van convertir-se en unes espies de veritat per resoldre un assassinat. El següent cap de setmana vam fer unes mini activitats, algunes activitats feia molts anys que els joves no feien i unes altres que mai havien fet. L'últim dissabte el grup va acceptar una proposta molt boja; quedar a les 8:30 del matí per pujar caminant fins al Tibidabo... va ser una excursió increïble!!I Per acabar, l'excursió a Viladrau, on ens emportem un record per sempre i on vam fer el show actuant d'hostesses i hostes de vol explicant el nostre meravellós curs!


Comments


bottom of page