top of page

JUNY 2021

Aquestes últims dies d’esplai han estat sensacionals! Trobàvem a faltar molt les excursions i per fi n’hem pogut gaudir d’una! Tot seguit us fem un breu resum fotogràfic de cada grup. Abans, però, us volem desitjar a tots i a totes molt bon estiu! Ens veiem a les activitats d’estiu! VISCA L’ESPLAI JOAN SUÑOL!


PICAROLS

Picarols: Refrescant-nos el diumenge de l’excursió a la piscina! Que bona que estava l’aigua!!



BRIVALLS

Brivalls: A l’excursió vam tenir moments per a tot. La Txell ens va explicar dues històries molt xules durant el Bon Dia!



XALOC

Xaloc: Durant l’excursió vam fer una celebració de la paraula sobre els estereotips de la societat cap als homes i les dones!



FLAMES

Flames: Gràcies per tot Flames, sou un grup fantàstic!



ZENITS

Zenits: I què en podem dir, de l’excursió? Va ser la cirereta del pastís! Va ser una excursió molt intensa i emotiva pel grup de Zenits, com podreu veure a l’article que van fer entre tots. Això sí, no vam oblidar-nos de caminar. Sembla que el Castell de Burriac va ser un bon punt de partida abans de marxar de rutes a l’estiu!



JOVES

Joves: Vam fer una celebració de la paraula molt emotiva. On vam poder recordar cada un dels moments, sensacions i sentiments que hem viscut a l’esplai al llarg de tots aquests anys!



FORMACIÓ

Formació: Per tancar el curs, les noies de formació van fer un sopar on cada una va explicar la seva experiència als esplais! Quin goig veure com creixent cada una d’elles! Molta bona sort noies!


bottom of page