top of page

GENER 2024

Iniciem un nou any ple de fotografies dels grups.

A continuació trobaran el recull fotogràfic del mes de gener:


PICAROLS

L'inici de l'any al grup de Picarols ha estat increïble! Vam començar el mes de gener creant la nostra disfressa de cotó de sucre i ens ha quedat ben xula. Quines ganes d'estrenar-la a la rua! A més a més, vam viatjar a un nou planeta on vam conèixer la "Golo Sina" i vam fer activitats per salvar el seu planeta. Finalment, hem acabat cansadíssims amb unes olimpíades ben mogudes, això no s'atura!



BRIVALLS

Després de Nadal, el grup de Brivalls hem tornat a l'esplai amb moltíssimes ganes! Hem començat amb la preparació de la disfressa de carnestoltes i hem conegut al Rasputin, que va fer un encanteri a les famílies de Brivalls... Junts, però, vam aconseguir salvar-los amb l'ajuda d'en Galahad i la Merlín i gaudir d'una excursió amb ells.



XALOC

Durant el mes de gener, el grup de xaloc hem estat preparant les disfresses per a la rua de carnestoltes. Quins nervis teníem per descobrir la temàtica de la disfressa i que contents ens hem posat al saber que és de muntanya russa!!!!!! També hem gaudit molt a l'excursió on hem fet activitats molt xules i hem estat en contacte amb la natura on hem pogut fer algunes cabanes com a les colònies!



FLAMES

Flames hem començat l'any amb les piles carregades al màxim!

Durant el mes de gener hem confeccionat la nostra disfressa de Carnaval, ja veureu com han quedat de xules!! A l'excursió vam anar a Manresa, acompanyats pel Raul, l'animador de la fe de l'esplai. Allà, vam indagar en la vida de Sant Ignasi, vam visitar el Santuari i vam endinsar-nos en la Cova on va estar durant uns mesos. A més, vam descobrir la història de la Bíblia a través dels impressionants mosaics de l'església. Ha estat una excursió d'introspecció on hem gaudit molt! A la notícia d'aquest mes trobareu tots els detalls...



ZENITS

Ja ha acabat el primer mes de l'any i el grup de Zenits hem tingut temps de fer un munt de coses! Vam començar el trimestre amb una nova incorporació al grup: la Carlota, que és la nova monitora de Zenits i, durant el primer dissabte vam fer un joc de rol per descobrir el passat de la Paloma, que pel que vam esbrinar, no és qui diu ser. El següent cap de setmana vam marxar d'excursió i vam fer el tan esperat Pekin Express, fent una cursa des de l'hostal InOut fins a l'escola i trobant-nos pel camí per fer activitats. L'últim dissabte del mes vam començar a preparar la disfressa per la rua de Carnaval i de moment estan quedant molt xules! Tenim moltes ganes de continuar amb el curs! A veure què ens espera durant el mes de febrer!



JOVES

El grup de Joves vam fer una excursió amb el grup de Flames on vam fer la celebració de la paraula amb ells i amb el Raul. A la nit vam fer una activitat de nit de competició xulíssima, va haver-hi competitivitat molt sana! I diumenge, vam fer de reporters/streamers per conèixer la ciutat de Manresa.



FORMACIÓ

Buf ... Quin mes de gener més intens! No hem tingut gairebé temps de descans! Vam descobrir una casa de colònies nova a Tordera, maquíssima per anar a l'estiu (perquè té piscina) on l'Anna Guimerà ens va ensenyar cants, danses i els punts clau sobre com fer una bona animació. També vam conèixer la Rosa Maria i l'Enric Puig, el fundador del nostre esplai. Ens van explicar dades molt curioses sobre el context del nostre barri.I per acabar, l'Elisenda, la consiliària de l'esplai, ens va ensenyar com podem treballar el transcendent amb els nens i nenes.



Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page