top of page

GENER 2023

Així hem començat l'any els diferents grups d'esplai:


PICAROLS

Després de les vacances de Nadal, vam tornar a l’esplai, quina alegria!! El primer dia vam fer jocs de pensar. I quina excursió més divertida vam passar juntament amb Xaloc i Formació, això sí... quin fred feia! Algú recorda l’encanteri?


BRIVALLS

Hi ha hagut un gir dramàtic després de Nadal i Brivalls ha descobert que la Mariajo no és la dolenta, si no la Flipa!!!! A l’excursió ens ho vam passar molt bé! Vam poder gaudir del capvespre durant la caminada fins a la casa i també vam ajudar a la Tulipa i en Perry tot treballant els 5 sentits. Ens hem posat mans a l’obra per fer la disfressa de carnestoltes!


XALOC

Aquest mes ens ho hem passat superbé! Després de les vacances de Nadal, vam rebre un vídeo on l’Amonet ens demanava ajuda per recordar què havia passat en el seu internat quan ella i el Dakarai eren petits. Vam poder anar descobrint el que va succeir, com també el passat d’un company que s’hi havia infiltrat. A l’excursió, ens van visitar tres persones dient que eren excompanys dels faraons i que tenien informació que havíem de conèixer sobre ells. Vam acabar creient el que deien els faraons, però ara ens deuen alguna explicació...


FLAMES

Hem començat l'any amb un gener ben variat, vam començar investigant qui havia assassinat a la Mari i vam trobar no un, sinó dos culpables! Tot seguit, vam marxar d'excursió amb el grup de Zenits, vam poder tenir moments més personals d’introspecció per treballar la identitat pròpia i reflexionar en el present i en el futur què volem, com també trobades a l'habitació jugant tots junts en el temps lliure. A l'excursió també vam tenir una sorpresa geeeens esperada: van venir les famílies i ens ho vam passar d'allò més bé!!! Repetim?


ZENITS

L'excursió... Ai l'excursió... quantes emocions en dos dies!! Dissabte a la nit, vam mirar la pel·lícula "El odio que das", que ens va apropar a conèixer més a fons la crua realitat dels abusos policials als Estats Units. El diumenge, vam emular el programa de "Pekin Express" i vam baixar des de Collserola fins a l'escola caminant amb l'objectiu de gaudir caminant mentre competíem per arribar primer, fent algunes parades per fer mini proves per veure quin grup sortia primer a cada parada. Finalment, hem començat a fer la disfressa per Carnaval!!! Anirem del telefèric del port de Barcelona!!! Quines ganes!!!


JOVES

Vam començar l'any descobrint qui seria per fi, la monitora que ens acompanyaria juntament amb la Clàudia fins a final de curs: la Irene!! A la darrera excursió, vam organitzar un sopar comunitari on cadascú estava compromès a portar un aliment. D’aquesta manera reforçar el vincle del grup. Una vegada més arrenquem amb la preparació de les disfresses de carnaval. Aquest any, volem conscienciar a tothom de la importància d'un planeta més sostenible.


FORMACIÓ

Abans d'acabar el primer trimestre, vam poder gaudir de la formació sobre l'Obra del Clot on l'Enric Puig ens va parlar del passat de la nostra comunitat. Moltíssimes gràcies per venir i l'explicació Enric, i també agraïm moltíssim que vingués la Rosa Maria Piqué! Aquest mes, gràcies al Llibert Requena, hem descobert qui és el monitor "ideal" (spoiler: no hi ha un monitor ideal, sinó un equip ideal). També hem treballat la diferència entre el càstig i la conseqüència de la mà de la Clara Llimona. Gràcies Llibert i Clara pel vostre coneixement!! Durant gener, hem fet una excursió al Puig de Balenyà on hem pogut posar en pràctica els coneixements apresos durant les formacions. Gràcies a Picarols i Xaloc per deixar-nos compartir aquesta meravellosa excursió:)Kommentare


bottom of page