top of page

FEBRER 2024

A continuació trobaran el recull fotogràfic del grups del mes de febrer:


PICAROLS

Aquest mes de febrer ha estat ple d'experiències noves pel grup de Picarols!

Vam començar celebrant el dia de la Mare de Déu de l'Alegria amb el nostre esplai germà, el Chanut. Després vam gaudir el Carnaval amb la rua del barri transformant-nos en cotó de sucre. A l'excursió, vam ser els encarregats que la petita Julieta i l'Aviadora travessessin un portal. I l'últim dia d'esplai ens van visitar dos exploradors que posaven en perill a la Guineu, una gran amiga de la Julieta. Que bé ho hem passat!



BRIVALLS

Brivalls! Quin mes de febrer més intens!! Vam celebrar la Mare de Déu de l'Alegria junts amb el nostre esplai germà. El següent dissabte vam anar de rua amb les nostres super disfresses, quant de confeti ens vam tirar!!!! I a l'excursió vam caminar molt, fins i tot vam pujar al Castell de Burriac per trobar al Rasputin, però que bé ens ho vam passar a la platja. L'últim dissabte, vam tenir dues incorporacions noves, algú se'n recorda dels seus noms?



XALOC

El grup de Xaloc vam poder gaudir de la rua de carnestoltes disfressats de muntanya russa, que bé ho vam passar!! Vam anar d'excursió amb el grup de Zenits. Una perillosa infecció va afectar els monitors i monitores i, trobant la poció per curar-los vam viure una nit de misteri amb l'altre grup.

Per acabar el mes, vam conèixer dues persones noves, en Toronto i la Tokyo, que van acabar captant a la Querachi i vam divertir-nos jugant al Party & Co amb un taulell gegant.



FLAMES


El mes de febrer de Flames ha estat molt complet!!!

Per començar, vam anar a Sant Roc a celebrar la Mare de Déu de l'Alegria juntament amb el nostre esplai germà, l'esplaiChanut. També, vam participar de la Rua de Carnaval, amb la magnífica disfressa de cavallets!! Per l'excursió, vam organitzar el nostre primer sopar comunitari!! Va ser súper divertit i vam jugar al Cluedo. Esbrineu qui és què? OBRIU EL VÍDEO!! Per acabar, durant l'últim dissabte, vam crear les nostres pròpies aldees, totalment immersos en un Joc de Rol; aquestes van resultar ser segures, plenes d'amor, salut i educació.



ZENITS

Zenits hem acabat febrer amb ganes de més! Vam començar el mes anant a Badalona amb el nostre esplai germà, el Chanut, per compartir el matí de la Mare de Déu de l'Alegria amb altres infants i joves. La setmana següent va ser Carnaval, amb l'esperada "guerra de confeti" pel barri del Clot fins a arribar al Parc del Clot, on ens vam reunir amb els altres esplais. A mitjans de febrer, vam fer una excursió a la Farga del Montseny amb el grup de Xaloc; i ens ho vam passar d'allò més bé! L'últim dissabte del mes, sota la pluja, vam conquerir algunes parts del districte de Sant Martí!



JOVES

Joves, a la rua, vam anar de bitlles, una disfressa senzilla però divertida. El següent cap de setmana vam anar d'excursió, i encara que fóssim poques, ens ho vam passar genial! Vam pintar un quadre per relaxar-nos de l'estrès de la ciutat. Diumenge vam fer una ruta per Barcelona, baixant des de l'hostal Inout i passant pels llocs més emblemàtics de la ciutat. La vam fer amb un mapa sense utilitzar les noves tecnologies!!!!!! Van ser 18 km molt divertits!!!!! L'últim dissabte ens va visitar en Napoli, un fotògraf italià que ens va convidar a participar del seu concurs de fotografies de l'esplai. Vam fer fotos molt xules i nosaltres mateixes vam ser les jurats, puntuant les creacions dels nostres companys de grup.



FORMACIÓ

Doncs fins aquí el curs de formació... Bé almenys el més pesat!!!

Ara comencem les pràctiques!!!!!!

Acomiadem les formacions amb l'excursió a l'Inout Hostal, amb la sessió sobre el nostre esplai, a càrrec del Roger Vilaclara. I finalment, el/la monitor/a ideal, amb l'antic responsable i monitor Llibert Requena. Què vol dir ser el monitor ideal??? Ho serem nosaltres??? I el primer dia, de camí al Chanut i fent motivacions diverses... això només acaba de començar...



bottom of page