top of page

FEBRER 2023

Tot i que febrer sigui el mes més curt de l'any, a l'esplai hem tingut temps de fer moltes coses (al final teniu una sorpresa):


PICAROLS

Quin mes de febrer més guai hem passat els Picarols! Vam celebrar la Mare de Déu de l’Alegria juntament amb el Chanut i vam conèixer a molta gent. També vam marxar d’excursió a la neu! Que bé ens ho vam passar! A la rua de Carnaval, quines parades de metro més xules, oi? Gràcies a les famílies per acompanyar durant la rua. Finalment, hem acabat derrotant el malvat i recuperant el llibre del Rudolf!


BRIVALLS

Aquest mes de febrer ha estat ple d'experiències noves!!!! A l'excursió vam tenir el plaer de ser acompanyats per les famílies de Brivalls. Ens van ajudar a buscar els ingredients de la poció per derrotar la Flipa, tot pujant el Castell de Burriac. També vam formar part de la rua de carnaval del barri. A veure si esbrineu de què anem... és clar, d'autobusos!!!! I l'últim dissabte d'aquest mes tan rodó, l'hem dedicat a veure la pel·lícula "Germà Ós", que ens ha permès navegar per molts sentiments, com la tristesa, la culpa i l'acceptació dels altres.


XALOC



Aquest mes hem fet activitats molt diverses! Vam començar celebrant el dia de Mare de Déu de l'Alegria junt amb el Chanut, ja que és la patrona dels esplais. Vam anar pedalejant a la rua de l'esplai d'enguany, amb la velocitat que portàvem no sabem si us va donar temps a veure'ns prou... L'excursió va ser el millor del mes: intercanviant el clip, jugant a la bandera pel poble i fent la ruta nosaltres sols! Per acabar el mes, vam conèixer trets característics de Catalunya i alhora ens hem divertit!


FLAMES

Aquest febrer ha estat ple de varietat per Flames!! A l'excursió, a Manresa, vam aprofitar per conèixer el poble fent una cursa d’orientació, un poble ple de joies amagades i molta història!! També vam preparar les nostres meravelloses disfresses de taxis que van lluir molt bé a la rua del barri, tothom ens volia parar jeje. Per últim, vam acabar el mes amb una visita molt especial: va venir l’organització "Metges del món" i vam participar en el seu projecte “Un Mundo en Movimiento” fent una activitat per a sensibilitzar sobre el dret a migrar, va ser molt interessant. Hem fet moltes coses, però encara ens en falten moltes més per fer!!!


ZENITS

Hola famílies! A Zenits, aquest mes, se’ns ha passat volant ja que no hem parat. Entre disfresses de telefèric per Carnaval, excursions en família amb gimcanes per Vilafranca i activitats conjuntes amb el grup de Joves hem acabat un febrer molt complet! Desitjant que arribi el març per no parar el ritme!


JOVES

Vam marxar d'excursió a un Alberg que no havíem estat mai: l'alberg Xanascat de Manresa. Xulíssim!!! Vam fer una activitat d'introspecció sobre cadascun i cadascuna de nosaltres que va ser molt profitosa. Fins i tot, vam tenir temps d'endinsar-nos al Santuari de la Cova de Sant Ignasi.


FORMACIÓ

Aquest mes de febrer hem fet l'última formació-excursió del curs. El Roger Vilaclara, responsable de l'esplai, va venir a explicar-nos com funciona i s'organitza l'esplai. Vam aprendre moltes coses que no sabíem, gràcies Roger per la dedicació i les ganes que hi vas posar! També hem celebrat el Carnaval i nosaltres vam anar de conductors del TMB. Ens vam disfressar tan bé, que pel carrer la gent ens ho deia!:) Aquí ha acabat l'etapa formativa del grup de Formació. El passat dissabte la Blanca, l'Alba i el Pol van començar les seves pràctiques al Chanut fins Setmana Santa! Molta sort grup!! Ho fareu genial:)


Aquí teniu el vídeo del Carnaval 2023 - Transports de Barcelona!


bottom of page