top of page

DESEMBRE 2023

El mes de desembre va ser curt, però molt intens. En una mateixa tarda vam gaudir de la darrera tarda d'esplai de l'any, vam celebrar l'Eucaristia del Centre d'Esplai Joan Suñol i plegats vam acabar la jornada en el sopar solidari organitzat per l'esplai Lluís Maria Chaunut. Així doncs, a continuació trobareu el recull fotogràfic:



L'últim dissabte de l'any, el grup de Picarols vam conèixer un amic molt especial per la Petita Julieta: la guineu! El seu exemple d'amistat i d'amor de l'un cap a l'altre ens va inspirar per preparar la dinàmica de la Pau de la nostra eucaristia com a esplai... vam fer moltes guineus, de totes les mides i colors! Quines ganes tenim que comenci el segon trimestre d'esplai!!!!


Quin darrer dissabte més fantàstic vam tenir!! I és que estem fets uns grans artistes el grup de Brivalls, tots vam acabar el trimestre graduant-nos en l'Agència Secreta, encara guardeu el vostre pin?


El grup de Xaloc vam encarregar-nos de la decoració de l'eucaristia. Vam voler simbolitzar l'essència de l'esplai, és a dir, tota la comunitat d'infants i joves que la conformen creant una escala amb cada grup de l'esplai. A més, vam recopilar fotografies de cursos i estius per recordar històries i vivències.



Flames vam aprofitar la darrera tarda de l'any per a recaptar materials múltiples per a la recollida solidària que organitzava el nostre esplai germà!! Tot ho vam aconseguir jugant al joc del clip!!


El mes de desembre ha passat volant a Zenits! Això sí, vam poder gaudir d'una tarda xerrant i reflexionant a través d'un capítol de Black Mirror... Amb moltes ganes de començar de nou el 2n trimestre, fins a l'any que ve!!!


Joves acomiada el trimestre amb un dissabte iniciat per la preparació de l'espai de l'eucaristia del Suñol i acabat per uns jocs típics d'esplai.




Com ja és tradició, el passat mes de desembre, va tenir lloc l'eucaristia organitzada pel nostre Centre d'Esplai. Infants, joves, monitores i monitors, antics monitors, famílies i membres de la comunitat vam reunir-nos per a celebrar i donar entrada al temps d'advent.


Com vam poder observar, cada grup, tant petits com grans, va encarregar-se de la preparació dels diferents moments de l'eucaristia: decoració, lectures, pregàries, cants, ofrenes i la Pau. I, com sempre, vam recordar en Juanito, el nostre antic consiliari, que anys després dona nom a la nostra entitat.


Un any més, volíem agrair la vostra companyia durant aquesta celebració tan important pel nostre centre d'esplai. Moltes moltes gràcies!!


bottom of page