top of page

DESEMBRE 2019

Així finalitzem aquest primer trimestre d’esplai del curs. Només desitjar-vos un Bon Nadal i un feliç 2020! Ens veiem l’any que ve!! (Espereu fins al final, val la pena)



PICAROLS

Picarols: Els picarols vam ajudar la Dorothy a trobar al seu amic.



BRIVALLS

Brivalls: Hem pogut veure els nostres curts nadalencs i després, per grups, hem esbrinat i reflexionat sobre els diferents sentiments i emocions que destacaven en els videos.



XALOC

Xaloc: La Irene explica alguna cosa als nois de Xaloc, tot i que l’Hector no sembla massa convençut…



FLAMES

Flames: El dia 14 el grup de Flames va haver de desxifrar què li havia passat al Nano, que misteriosament havia aparegut mort en una masia de la Garrotxa en la qual alguns alumnes de l’institut Sparks havien organitzat una festa. Us preguntareu si en van ser capaços… Doncs finalment entre el grup i les agents de policia encarregades del cas es va incriminar erroneament a en Cristian McKlein (un mafiós), quan realment la culpable havia estat la Lexi… Veurem que passa més endavant.



ZENITS

Zenits: El grup de Zenits vam fer una ruta pel centre històric de Barcelona per tal de conèixer la nostra gran ciutat. Vam aprendre moltes curiositats que desconeixíem i vam poder veure els carrers decorats ja pel Nadal.



JOVES

Joves: L’últim dia del trimestre, el grup de Joves va preparar i fer dos curts de por. Esperem que no tingueu malsons…



FORMACIÓ

Formació: Aquest mes el grup de Formació ha pujat el Turó de l’Home. Amb l’objectiu de transmetre l’estima per la natura i valorar l’esforç i els valors que té fer un cim amb infants. Pas a pas, les nostres joves de Formació s’apropen cada cop més al cim, ser monitores!



Per últim, aquí us deixem un recull de fotografies de l’eucaristia que vam celebrar del nostre esplai, de l’excursió de monitors i monitores, i concloent amb la Pujada del Pessebre de la Comunitat.



L’esplai Joan Suñol us desitja un Bon Nadal i un feliç any nou a tothom!!!

bottom of page