top of page

CLOENDA DEL CURS 2016 - 2017

Benvolgudes famílies del C.E. Joan Suñol


Juny ha arribat, i què millor que celebrar el tancament d’un curs d’esplai tots plegats a Viladrau. La casa de colònies Teresa Espona, com cada any, va ser l’escenari ideal per a dir adéu a una meravellós curs d’esplai i donar el tret de sortida a un estiu ple d’aventures a colònies, camp de treball o rutes.


Infants, monitors, pares i mares. Ningú hi podia faltar! Perquè tots i cada un de nosaltres som protagonistes del petit tresor que és l’esplai. Dissabtes, excursions, curses de carros, rues de Carnestoltes, excursions de pares… Perquè res hagués estat possible sense la il·lusió i innocència dels nostres menuts, sense el compromís i afecte dels joves, la perseverança i dedicació dels monitors, i, per descomptat, tampoc hagués estat possible sense l’acompanyament i el suport de les famílies. Per tot això, moltíssimes gràcies a infants, monitors i famílies.


Així mateix, també vam poder acomiadar el nostre responsable Llibert Requena i donar la benvinguda a la nova responsable del centre: la Txell Vilaclara. Una ocasió per a transmetre el nostre agraïment cap al Llibert, així com acollir amb calidesa la Txell. Gràcies a tots dos per la vostra generositat i estima cap al C.E. Joan Suñol.Ah! Tampoc van faltar els espectacles ni el concurs de truites i pastissos! Si voleu reviure aquest bonic record, aquí us deixem un breu recull fotogràfic (de la mà del nostre fidel reporter jejeje). A més, us mostrem les fotografies dels monitors i monitores que van gaudir del regal de les famílies i van passar-ho la mar de bé al Play-Point Laser Tag!

Bona revetlla i bones vacances. Visca el C.E. Joan Suñol!

Kommentare


bottom of page