top of page

ACTIVITATS D'ESTIU 2018

Aquest mes de juliol el Centre d’Esplai Joan Suñol ha realitzat les seves activitats d’estiu. A continuació teniu una breu explicació i unes fotografies de cada una d’elles. Esperem que les gaudiu!


COLÒNIES PRIMER TORN – INDIMONIATS


Aquest estiu els més petits i les més petites de l’esplai han gaudit d’un fantàstic primer torn de colònies envoltats d’un entorn immillorable, la casa de colònies Puig de Fàbregues, a Viladrau. Hem pogut conèixer les aventures de la Kagome i l’Inuk, ens hem Indimoniat durant dotze dies inoblidables entre tribus, indis i algun dimoni despistat.


Hem gaudit de les activitats, dels monitors i ajudants, dels nous amics i amigues, hem fet una excursió a Santa Eugènia de Berga, ens hem banyat a la piscina, hem après, hem gaudit de la natura, hem fet un taller culinari… Que més podem demanar?
COLÒNIES SEGON TORN – OKTO ETYMOS


El dia 18 de juliol els infants i monitors del segon torn de colònies vam començar la nostra aventura amb les motxilles plenes d’il·lusió i ganes de passar-ho bé! Ens vam allotjar a la casa de colònies Puig de Fàbregues de Viladrau on vam gaudir d’una estança en un lloc privilegiat envoltat de natura.


Durant aquests dies hem seguit el camí que van fer la Tris i el Cuatro, plegat d’aventures i d’entrebancs, per ensenyar-nos que no som només vuit faccions sinó que tots som divergents i únics! A més hem pogut gaudir d’una gran excursió i hem participat en activitats com gimcanes, jocs de rol, una davallada del riu i fins i tot un “Escaperoom” entre moltes altres coses però sense oblidar com de bé ens ho hem passat a la nostra piscina!


Dotze dies intensos on hem rigut, hem caminat, hem cantat, hem gaudit de la nostra amistat i hem conegut a noves persones. Dotze dies on hem après i hem crescut seguint el nostre camí.
CAMP DE TREBALL – STEAL LA VINYA


Enguany el Camp de Treball s’ha realitzat a la masia La Muntada, situada dins del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, als peus de la Mola i al Montcau. Durant aquests 12 dies els infants han realitzat un servei en benefici del parc natural: mantenir les vinyes perquè creixin en condicions, reconstruir una paret utilitzant pedra seca i fer accessible una barraca de vinya. També han compartit moments amb el seus companys i companyes, tot realitzant activitats i excursions.


L’experiència ha estat molt enriquidora, han après a conviure i desenvolupar la seva autonomia, tot gaudint de la natura que envolta la casa.
COLÒNIES PRIMER TORN – CHEGAR E ENCHER


Els més grans del Centre d’Esplai Joan Suñol tampoc es van quedar sense activitat d’estiu. Un any més, el grup de joves de 3r i 4rt de la ESO van marxar durant dotze dies a finals del mes de juliol. Galicia va ser la destinació escollida per l’experiència d’enguany en una ruta des de Pontevedra fins a Santiago de Compostela. La vila vikinga de Catoira, Sanxenxo o Vilanova de Arousa van ser alguns dels pobles que es van poder visitar durant la ruta del Padre Sarmiento. Un camí que, més enllà de les butllofes als peus, va permetre al grup compartir durant dotze dies una experiència de cohesió, d’esforç i de superació personal que va finalitzar en una arribada emocionant i plena de felicitat a la catedral de Santiago de Compostela.


Amb tot, més de vuit etapes, cent cinquanta-tres quilòmetres a peu, una immensitat de paisatges costers i una petita família que van fer de la ruta un record inoblidable.
Amb tot això, esperem que us hagin agradat i ens veiem a l’Octubre!

Comments


bottom of page