top of page

ABRIL 2023

PICAROLS

Picarols, aquest mes hem tingut una nova incorporació i molt especial, que la vam anar a buscar per l’escola, algú se'n recorda de com es diu? Aquell mateix dia vam sortir fora de l’escola a fer activitats pel barri, quina cosa dolça vam menjar en acabar les proves pel barri? L’últim dissabte d’aquest mes, vam fer unes activitats de cultura catalana molt guais. Al final, el grup de Xaloc ens va fer unes actuacions molt divertides sobre Sant Jordi.


BRIVALLS


Quin mes més divertit hem viscut el grup de Brivalls!! Com tothom sap els millors cuiners i cuineres són els avis i les àvies, tiets i tietes, cosines ... Per això, el grup de Brivalls les hem convidat per fer pastissos super originals. Estaven tan bons que no va sobrar ni un tall! A més, per celebrar Sant Jordi vam crear els nostres dracs que escupen foc!! Estem a expenses de rebre notícies de la Filipa i la Tulipa... a veure si podem finalment salvar els esplais!


XALOC


Ja hem tornat de les vacances de Setmana Santa i a Xaloc no parem! Vam començar el trimestre amb una nova incorporació al grup: l’Alba! Qui ens acompanyarà fins al final de curs! Durant la tarda vam descobrir qui era la missatgera dels déus i què havia vingut a dir-nos i al final vam fer-li una visita. Aquest últim dissabte vam celebrar la diada de Sant Jordi a l’esplai traient els actors i les actrius que portem dins per reescriure la llegenda. Al final vam representar les nostres obres de teatre pels grups de Picarols i Brivalls. Que bé ho vam passar!


FLAMES

Aquest mes d’abril ha estat curtet, però intens, no ens hem pogut resistir al bon temps i hem passat els dissabtes a l'aire lliure, caminant i sobre rodes!!! Hem pogut gaudir en companyia, orientar-nos per la ciutat fins a trobar les vistes més boniques de Barcelona i fer esport tots plegats. Aquest mes de maig prepareu-vos, que arriba la recta finaaaaaaaaal


ZENITS


Tot i que aquest mes ha estat una mica curt hem fet algunes activitats xules xules… El primer dissabte que vam tenir l’oportunitat de gaudir aquest mes el vam aprofitar per fer una de les activitats més esperades… UN ESCAPE ROOM! Aquest cop vam innovar una mica més i el vam començar en una tenda que més tard es va haver de guardar… ens sona això a rutes?? L’últim dissabte que vam poder gaudir va ser just abans de Sant Jordi, i per això vam aprofitar per treballar la cultura catalana. Una volta pel barri de Gràcia ens va donar l’oportunitat de visitar moltes i moltes places i fer mini activitats on aprendre de tot, des d’autores i els seus grans llibres fins cançons oblidades!


JOVES

Quin mes d’abril més curtet però intens!! Com podeu observar, el grup de joves amaga un secret: són uns autèntics/ques chefs de primera!! I així ho van demostrar preparant uns postres pel sopar de pasqua que va organitzar el nostre esplai.

També vam tenir la sort de compartir una tarda de dissabte amb les famílies tot fent una cursa d’orientació pel barri. Moltes gràcies a tots i totes per venir!!!!!!!!!!

bottom of page