top of page

ABRIL 2021

Per fi l’esplai ha tornat a la presencialitat. I aquests dies hem fet moltes activitats i molt diferent! A més podreu veure que aquest mes ja no tenim fotografies de les nostres joves de Formació, això és perquè han començat a formar part dels equips educatius dels centres d’esplai de la comunitat (Chanut i Suñol). Molts ànims a totes i gaudiu l’experiència!


Tot seguit teniu un recull de fotografies de cada grup:


PICAROLS

Picarols: Aquest trimestre hem tingut dues incorporacions, en Dupont i Dupond, dues inspectores que ens estan ajudant a resoldre el misteri de l’objecte que li han robat a en Tintín. L’últim dia ens van explicar que aquest objecte conté una relíquia amb un valor incalculable i un poder descomunal, serà el grup de picarols capaç de resoldre el misteri que amaga aquesta relíquia i de trobar als responsables de la seva desaparició? Us mantindrem informats!



BRIVALLS

Brivalls: Aquest nou trimestre tenim a Brivalls dues noves monitores: la Núria i la Maria!


XALOC

Xaloc: El grup de Xaloc vam fer un concurs on havien de demostrar la seva rapidesa, imaginació i creativitat.



FLAMES

Flames: El grup de Flames vam gaudir d’una súper excursió a la platja on vam recollir molta brossa.


ZENITS

Zenits: Vam gaudir d’una gran excursió, on per fi vam poder caminar tot el que no havíem caminat durant el curs! Tot i tenir les cames cansades i desentrenades, ens ho vam passar d’allò més bé!!! El grup de Zenits tenim moltes ganes de més! Preparats per les rutes!



JOVES

Joves: En un dels dissabtes, el MCECC (Pere Tarrés) ens va venir a gravar mentre fèiem una dinàmica on vam poder mostrar-nos tal com som i com veiem als nostres companys i companyes!



bottom of page