top of page

2n TRIMESTRE 2017

Benvolguts i benvolgudes,


En primer lloc, sentim l’absència de publicacions al llarg de tot el trimestre. Preguem que ens disculpeu per no haver complert amb el compromís de fer una publicació mensual. En segon lloc, els volem oferir un breu recull de les activitats realitzades durant aquest segon trimestre. Podeu trobar informació sobre la celebració de la Mare de Déu de l’Alegria, la rua de Carnestoltes, el Dia de l’Amic i, finalment, un recull fotogràfic per grups d’esplai.


Esperem que en gaudiu. Feliç Pasqua!


MARE DE DÉU DE L'ALEGRIA

Enguany hem tornat a celebrar la diada de la Mare de Déu de l’Alegria, patrona dels esplais, amb el nostre esplai germà: el C.E. Lluís Maria Chanut. Vam jugar plegats per a conéixer una mica més el nostre propi esplai i el dels nostres convidats i, finalment, vam berenar tots plegats per a concloure la jornada.



CARNESTOLTES

Com cada any, l’esplai ha participat a la Rua de Carnestoltes del barri del Clot. Aquest any, han estat Els Jocs Olímpics els que han inspirat les nostres disfresses i gràcies a la feina d’infants, monitors, pares i mares vam aconseguir guanyar el 2n premi! Sí sí… Els pares i mares també! Com a novetat, aquest any les famílies també han pogut participar i gràcies a ells un grup de reporters va fer el seguiment de tota la rua, per no perdre’n detall! Moltes gràcies!


A continuació els oferim un breu recull fotogràfic i un vídeo resum de la jornada:




DIA DE L'AMIC

Com ja és tradició des de fa uns anys, aquest trimestre hem celebrat el conegut com a “Dia de l’Amic”, una jornada en què els nostres infants podien convidar un amic o amiga a passar la tarda amb nosaltres i conèixer què és l’esplai i quines activitats realitzem.


Concretament, aquest any vam ajudar uns organitzadors d’esdeveniments un xic despistats i, finalment, vam descobrir quin era l’esdeveniment secret tan esperat….. les colònies d’estiu a la Casa de Colònies Teresa Espona – Mas Puig de Fàbregues (Viladrau). No us les perdeu!


FOTOGALERIA


PICAROLS



BRIVALLS



XALOC



FLAMES



ZENITS



JOVES



FORMACIÓ


bottom of page