top of page

ZENITS PARTICIPA AL FLEA MARKET


El grup de Zenits vam fer una recollida d’allò que ja no utilitzàvem, com ara objectes i roba per vendre-ho a un mercat de segona mà: El Flea Market. Aquest és un mercat situat a Drassanes, en el qual pots llogar una parada petita. Amb els beneficis millorar la qualitat de les activitats, és a dir, poder fer visites culturals i excursions guais.


Ens vam organitzar de manera que els joves, a més dels monitors, sempre estiguèssim a la parada. En l’espai reduït, ens vam haver repartir molt bé per poder ser el més visible possible. Encara que la nostra experiència fos nul·la, els nostres ingressos van superar els 180 euros, pels quals estem molt orgullosos.


Des del nostre punt de vista, pensàvem que seria molt més avorrit, però amb el pas del temps vam canviar radicalment d’opinió. La prova està en què molts de nosaltres havíem d’estar 2 hores i, nosaltres per exemple, vam estar més a prop de les 4 hores. El bon rotllo entre joves, monitors i clients ens va fer la feina molt més lleugera. És per tant que volem agraïr de manera especial als monitors el seu esforç ja que van haver d’estar atents de tot.

bottom of page