top of page

Zenits al pedraforca

Benvolguts!


Al C.E. Joan Suñol donem molta importància al fet que els nostres infants no només estimin i es sentin part de la natura, sinó també que experimentin el caminar com una activitat física que els faci gaudir i créixer. Estem convençuts que l'esforç físic i psicològic que suposa aquesta activitat desperta en nosaltres sentiments i actituds molt especials. És per això que volem que els grups de Zenits I i Zenits II siguin els protagonistes d'aquest mes i donin el tret de sortida a aquesta nova secció de l'espai web. Ells mateixos ens expliquen el per què:


El passat 23 i 24 d’octubre, el grup de Zenits I i Zenits II, vam marxar d’excursió fent nit al refugi de Lluís Estasen, un refugi que es troba a la Jaça dels Prats, al peu del Pedraforca. El Pedraforca (2.506 m) no és una muntanya qualsevol, és una de les més emblemàtiques de la nostra terra, Catalunya.


Diumenge, ben aviat, tots plegats vam aventurar-nos a fer el cim pel Coll del Verdet. La ruta no va ser fàcil ja que hi havia algun tram en què vam haver de grimpar. Tot i això, vam arribar-hi amb tots els esforços que requeria fer aquest cim tot gaudint d’unes magnífiques i excepcionals vistes. Per baixar, vam fer-ho per l’Enforcadura que ens va portar fins a la tartera, i d’aquesta al refugi un altre cop.


Ha estat una excursió molt gratificant i que, de ben segur, els nens/es i monitors/es no oblidarem en molt temps!



Enhorabona als joves de Zenits!

Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page