top of page

XALOC FA UN VIATGE PER LES ACTIVITATS DEL TERCER TRIMESTRE

Des del grup de Xaloc, ara que és final de curs, ens agradaria compartir amb vosaltres aquest any que tot i que ha tingut molts alts i baixos, també ha tingut moments molt especials i únics com l’escape room, el taller culinari o l’excursió a Canet.



Primer de tot després de les restriccions a causa de la Covid-19 on vam haver de fer esplai en línia; vam poder anar a Canet de Mar durant un dia. Allà vam fer unes Olimpíades on vam poder realitzar proves; des de salt de llargada, llançament o acroesport. Ens ho vam passar molt bé i després vam poder fer el primer bany de l’any.


En el taller culinari, vam ajudar la Jaqueline que estava perduda en el temps a causa del primer viatge que vam fer a l’època prehistòrica. Feia dies que no menjava ni dormia; li vam cuinar uns postres excel·lent i vam crear un atrapa somnis perquè descanses.


Finalment, una de les activitats estrelles d’aquest any ha estat l’escape room per ajudar al Kronk i la Jaqueline a sortir d’on estaven segrestats. Vam treballar moltes habilitats, tant mentals com físiques; tots vam estar molt a l’altura i els vam poder salvar del Ricky i el Morty.


Tot i que l’any ha estat complicat en certs moments, tant monitors, monitores com infants estem molt contents d’aquest any i de ben segur no l’oblidarem!!!


BON ESTIU!!



bottom of page