XALOC FA UN VIATGE PER LES ACTIVITATS DEL TERCER TRIMESTRE

Des del grup de Xaloc, ara que és final de curs, ens agradaria compartir amb vosaltres aquest any que tot i que ha tingut molts alts i baixos, també ha tingut moments molt especials i únics com l’escape room, el taller culinari o l’excursió a Canet.Primer de tot després de les restriccions a causa de la Covid-19 on vam haver de fer esplai en línia; vam poder anar a Canet de Mar durant un dia. Allà vam fer unes Olimpíades on vam poder realitzar proves; des de salt de llargada, llançament o acroesport. Ens ho vam passar molt bé i després vam poder fer el primer bany de l’any.


En el taller culinari, vam ajudar la Jaqueline que estava perduda en el temps a causa del primer viatge que vam fer a l’època prehistòrica. Feia dies que no menjava ni dormia; li vam cuinar uns postres excel·lent i vam crear un atrapa somnis perquè descanses.


Finalment, una de les activitats estrelles d’aquest any ha estat l’escape room per ajudar al Kronk i la Jaqueline a sortir d’on estaven segrestats. Vam treballar moltes habilitats, tant mentals com físiques; tots vam estar molt a l’altura i els vam poder salvar del Ricky i el Morty.


Tot i que l’any ha estat complicat en certs moments, tant monitors, monitores com infants estem molt contents d’aquest any i de ben segur no l’oblidarem!!!


BON ESTIU!!