top of page

Xaloc al turó del Puigsagordi

A continuació us fem una breu pinzellada del cap de setmana del grup de Xaloc. A més, al final d'aquest post aprofitem per a informar-vos sobre la celebració de l'arribada del rei Carnestoltes (dissabte 6 de febrer) que enguany gira entorn les criatures del fons del mar i que tindrà un petit toc reivindicatiu. Esteu preparats per a una glamurosa desfilada de pops, meduses i estrelles de mar?


A l'esplai creiem fermament en els beneficis que la pràctica de caminar ofereix als nostres nens i nenes: l'esforç i el goig en arribar són sensacions màgiques que, des del nostre punt de vista, afavoreixen el creixement de l'infant. Tanmateix, volem que sigui una experiència satisfactòria pels nens, que gaudeixin de l'activitat i no pas que en guardin un mal record.


Quan els infants són més menuts, sovint és un xic difícil trobar bones excursions que s'adaptin a les característiques dels nens en qüestió. És per això que una bona opció és triar cases de colònies properes a l'estació i aprofitar els diumenges de les excursions per a fer llargues passejades.


Allotjat a la casa de colònies de Mas Banyeres, el grup de Xaloc va aprofitar el diumenge per pujar fins al turó de Puigsagordi, situat entre els municipis de Centelles i Balenyà. A part de gaudir de la caminada, els nens i nenes de Xaloc van poder contemplar com els escaladors s'enfilaven per la via ferrada de les Baumes Corcades.



bottom of page