top of page

VIVIM LES FESTES DEL CLOT 2023!

Un any més, l'Esplai Joan Suñol s'implica i participa de les festes del barri del Clot. El passat diumenge 19 de novembre, infants, joves i famílies vam gaudir d'una jornada magnífica, gràcies a tots i totes vosaltres!!D'una banda, destaquem la paradeta del grup de Flames a la Fira Boja. Les joves es van implicar en la preparació des del primer moment. I no és que comencessin a treballar quan va començar la producció del material, sinó que elles mateixes van pensar i proposar quines coses es podien crear i com dur-les a terme. Fins i tot, van inventar una rifa que vam celebrar el mateix diumenge, premiant als dos guanyadors del sorteig!


Bosses de tela COSIDES A MÀ i decorades per nosaltres, punts de llibre, fundes per a les ulleres, espelmes de colors i formes diferents, marcs de fotos decorats amb petxines... Sabeu què? Totes aquestes petxines vam recollir-les de la platja durant la primera excursió del curs!


Aquesta activitat ha unit molt al grup i ha demostrat una implicació immillorable. Sense dubte el més especial va ser veure com la gent admirava i valorava tota la feina feta!!D'altra banda, el grup de Zenits va complir amb la tradició un any més i ho va donar tot a les carreres de carros de l'Strambòtic Prix. El grup també ha estat setmanes treballant en el disseny i creació del seu propi carro: el Raig McZenits!! Diuen, que a l'hora de córrer, fins i tot treia foc del ràpid que anava...


Va ser un matí diferent, però que bé ho vam passar!! Van suar, es van cansar, però, tot i això, van córrer totes les carreres!! Fins i tot, van guanyar una copa!!!! Un trofeu més, que guardarem amb molt d'amor a la "vitrina" del Joan Suñol.


A més, no ens agradaria acabar sense fer menció a l'espectacular grada d'animació que vam tenir. La millor!! Gràcies, famílies!! Gràcies a tots els que vau venir al Parc del Clot a veure'ls i animar-los mentre corrien la cursa.Un any més, GRÀCIES!

L'any vinent més i millor!

コメント


bottom of page