top of page

UNA BATUDA MOLT PRODUCTIVA!

Aprofitant la primera excursió de l’any, el grup de Flames va optar per dur a terme una gran batuda entre les platges de Vila Olímpica i Bogatell per tal de recollir el màxim de brossa possible que hagués quedat acumulada a la sorra.


Per a fer-ho, el grup es va dividir en 3 subgrups i es va preparar a consciencia, tot posant-se els guants i preparant 5 bosses d’escombraries, una per cada tipologia de brossa: plàstic, paper, rebuig, orgànica i vidre. Un cop llestos, el grup de Flames, molt decidit, va iniciar la gran batuda.


En un inici, els membres de Flames pensaven que no trobarien massa cosa a recollir a la sorra i, en alguns casos, no es trobaven massa motivats davant la recollida que començava. Però això va anar canviant al llarg de l’activitat ja que els grups trobaven moltes coses a recollir i, algunes d’elles ben curioses… Entre elles vam trobar ítems com ara una ampolla de xampany, ossos, pales i peces de joguines infantils i moltíssims pals de xupa-xups. No podem oblidar mencionar que la batuda funcionava com un concurs i el grup que recollís més brossa i la classifiqués millor tindria un premi ben especial. La motivació del grup creixia i els infants recollien brossa a gran velocitat i amb moltes ganes.


Aquesta activitat va servir per a adonar-se dels residus que generem i aprendre a reciclar de manera correcta molts dels elements que anàvem trobant i que el grup no sabia ben bé com classificar. Vam aprendre moltíssimes coses!


Però bé, qui millor que els propis infants de Flames per a explicar l’experiència? Us deixem un vídeo fet pels 3 subgrups de Flames en el qual representen i expliquen l’experiència viscuda de maneres molt originals i diverses!


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page