top of page

TRANSCENDENT PER L'EQUIP EDUCATIU

Abans de començar cada dissabte, els monitors i les monitores ens trobem a les 15:45 h per fer una pregària conjunta. Cada dissabte, una persona diferent de l'equip s'encarrega de preparar-la i dinamitzar-la per la resta. És un moment que ens serveix per parar i agafar aire abans de començar la jornada d'esplai. Sovint, però, se'ns fan curtes i ens quedem amb ganes de més. Per sort, un cop al trimestre tenim una pregària una mica més llarga.


Les pregàries llargues les preparen la comissió de transcendent de l'esplai i l'últim dissabte de febrer en vam fer la segona del curs. Dimecres 22 va ser dimecres de cendra i, aprofitant aquesta celebració recent, vam reviure-la fent una mena de dissabte de cendra entre tot l'equip educatiu:

La comissió ens va oferir un espai molt profitós: vam poder reflexionar i desprendre'ns de tot allò que consideràvem obstacles pel nostre dia a dia i, a més, pensar en què és allò que volem en les nostres vides, tot fent un repàs d'aquestes a consciència. Amb aquestes dinàmiques comentades, recordant el temps de dejuni que Jesús va passar al desert i la cendra, els monitors i les monitores vam donar per iniciada la Quaresma en comunitat.


En definitiva, tothom necessita de tant en tant parar en la seva vida diària i reflexionar sobre la seva situació i el seu entorn. Afortunadament, tenim l'esplai que ens regala aquests moments d'interioritat i pausa tan imprescindibles per nosaltres!

Comments


bottom of page