top of page

Reflexió, Comunitat i Espiritualitat

El passat cap de setmana del 23 i 24 de març, el grup de monitors i monitores vam tenir l'oportunitat de participar d’una experiència molt enriquidora. Aquest recés no va ser simplement un descans, sinó també una oportunitat per a reflexionar i connectar amb un mateix i amb els altres, en un ambient espiritual.



Des d’un inici, les activitats planificades ens van proporcionar moments de tranquil·litat i reflexió. Vam practicar la meditació i la contemplació a la natura, la qual cosa ens va permetre desconnectar de l'estrès diari i centrar-nos en les nostres emocions i pensaments. A més, els moments de grup van ser una oportunitat per conèixer-nos millor. Vam compartir les nostres experiències i preocupacions, reforçant així els nostres llaços com a comunitat. Aquesta interacció humana ens va recordar la importància de la diversitat i el suport mutu.


Un dels moments més destacables va ser la pregària a la cova de Sant Ignasi de Loiola, allà, vam cantar cançons que s’utilitzen a Taizé durant el moment d'eucaristia. Va ser un moment divertit i alhora el vam viure amb respecte i com a una oportunitat per a la reflexió.



En conclusió, aquest recés a Setmana Santa ens va brindar l'oportunitat de reflexionar, connectar amb altres i explorar la nostra espiritualitat de manera significativa. Va ser una experiència valuosa que ens va permetre tornar a les nostres activitats quotidianes amb una perspectiva renovada.


Carlota Miralles (zenits), Ricard Asensi (xaloc) i Blanca Guijarro (brivalls).




bottom of page