top of page

ENS ACOMPANYES A LA PUJADA DEL PESSEBRE D'AQUEST 2022?

El proper diumenge 18 de desembre, la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver del Clot celebrarà la tradicional pujada del pessebre.


En aquesta sortida ens unim tots els membres de la Comunitat per celebrar l'inici de Nadal amb una breu excursió per pujar el pessebre al cim del Tagamanent, on hi celebrem una eucaristia tots plegats. Per concloure, farem el tradicional dinar a la Casa de Colònies El Puig de Balenyà, a Hostalets de Balenyà.


A El Puig de Balenyà, tant l'esplai Suñol com el Chanut, el nostre esplai germà, hi serem des de dissabte per realitzar les pertinents avaluacions del trimestre. Allà, també aprofitarem per formar-nos i fer activitats ben diverses.


Com a centre d'esplai, ens farà molta il·lusió retrobar-nos el diumenge amb tots vosaltres per pujar el pessebre i gaudir d'una excursió amb unes vistes magnifiques. Us hi esperem!


Si voleu més informació podeu contactar amb la Comunitat a través del següent correu (ccristianastpereclaver@gmail.com). Animeu-vos, els monitors i les monitores hi serem!!!



bottom of page