top of page

PUJADA DEL PESSEBRE 2018

Cada any per celebrar el Nadal es fa la pujada del pessebre de la Comunitat. Aquest passat cap de setmana del 15 i 16 de desembre, el nostre esplai també hi va participar juntament amb el Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut.


Durant el dissabte vam aprofitar el matí per avaluar tota la feina i activitats que hem fet durant el primer trimestre. I després, a la tarda, el Martí Verdú (exresponsable del nostre esplai) ens va fer una formació sobre animació, cants i danses. Ens va ser molt útil i en traurem molt de profit, ja ho veureu!


El diumenge els monitors i monitores dels dos esplais i la comunitat vam pujar el Roc Gros (Hostalets de Balenyà) amb el pessebre. Allà dalt vam reflexionar sobre la importància del pessebre i del Nadal. Un cop baixat el roc, vàrem celebrar una eucaristia amb presència del pessebre i de molts membres de la comunitat. Va ser molt especial! Tot seguit per acabar de gaudir el dia vam fer un bon dinar i es va acabar tot cantant nadales! Quins bons moments!

Per acabar, us volem desitjar molt Bon Nadal i Feliç Any 2019! Ens veiem en un nou any ple de felicitat i bons moments amb el Centre d’Esplai Joan Suñol!

Comments


bottom of page