top of page

Puigsacalm i Esdeveniments de maig

Durant el mes d’abril els monitors i monitores vam anar a pujar el Puigsacalm. A part, aquest mes de maig tenim un aniversari digne de celebrar!

ELS MONITORS I MONITORES AL PUIGSACALM

Els monitors i monitores del centre ens agrada molt anar-nos formant de manera continuada, creiem que és una bona forma de créixer com educadors en el lleure.


Per això cada any es fa una formació de muntanya, on normalment refresquem conceptes sobre la seguretat o l’orientació per la natura. El passat diumenge 22 d’abril la comissió muntanya (formada per l’Oriol, el Javi i el Pablo) va decidir parlar-nos de l’aplicació WikiLoc, una aplicació molt útil per seguir camins, rutes… I per utilitzar-la vam pujar el Puigsacalm, aquí teniu algunes fotografies de l’experiència!

EL 40È ANIVERSARI DEL ESPLAI LLUÍS MARIA CHANUT

Per altre banda volem informar-vos que aquest any el Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut celebra el seu 40è aniversari. Per això el pròxim dissabte 26 de maig, fan una gran festa on petits i joves podran gaudir d’un dia increïble amb activitats, un bon dinar, una eucaristia i moltes més sorpreses. Des del Centre d’esplai Joan Suñol us recomanem que hi aneu, nosaltres també hi serem allà i celebrarem tots junts la festa del nostre esplai germà! Si hi voleu anar al dinar us podeu inscriure al enllaç, i tot seguit (a les 18h) podreu gaudir de l’eucaristia! Animeu-vos‘hi!

Comments


bottom of page