top of page

L'EQUIP EDUCATIU REFLEXIONA SOBRE "EL SERVEI ALS ALTRES" EN UNA NOVA PREGÀRIA

El passat dissabte 27 de gener, tot just abans de començar la jornada d'esplai, l'equip de monitores i monitors vam trobar-nos per a celebrar la pregària del segon trimestre.

Per si no ho sabíeu, una vegada al trimestre l'equip educatiu es reuneix en aquestes pregàries preparades per la comissió de transcendent, formada per diferents membres de l'Esplai Joan Suñol.



Seguint els verbs ignasians, al primer trimestre vam veure el verb CONTEMPLAR i, en aquesta segona trobada vam tractar l'acte de SERVIR als altres i també com ho apliquem a la nostra vida i a l'esplai.


Després de revisar què fem pels altres i per nosaltres mateixos/es vam compartir-ho entre tots a través de la creació d'una cadena. Cadascú va posar un missatge de servei a la baula d'un/a altre/a tenint en compte què podia fer per aquella persona al llarg d'aquests mesos.



A l'esplai fomentem els espais de servei, nosaltres als infants a través del lleure, però de tant en tant és molt interessant veure quin tipus de servei hi fem i què podem fer pels que serveixen amb nosaltres. Al cap i a la fi, això no és una tasca individual, però si tots seguim l'exemple de Jesús, com vam recordar a la pregària amb [el guariment d'x a y], podrem oferir un servei encara millor.


Continuem!


bottom of page