top of page

PORTEM UN AMIC O UNA AMIGA A L'ESPLAI


Un any més, l'Esplai Joan Suñol obre les seves portes als amics i amigues dels seus infants i joves. El passat dissabte 16 de març, vam gaudir d'una companyia molt xula, tot cooperant entre tots els grups per a recuperar les cases de les activitats d'enguany.


La tarda va dividir-se en diferents moments. Per començar, van visitar-nos uns personatges molt peculiars, aquells qui s'encarreguen de l'organització i preparació de les nostres super activitats d'estiu: Colònies, Camp de Treball i Rutes.


De sobte, van veure que alguna cosa no anava correctament i van demanar-nos ajuda amb el fi de trobar una solució. Així doncs, tots els grups vam cooperar a la recerca de pistes que poguessin oferir alguna informació útil als protagonistes. Alguns van trobar cases de colònies, altres terrenys d'acampada i d'altres espais per passar la nit de ruta.


Finalment, cada grup va entregar tot allò que havia recopilat durant la tarda i junts vam salvar les activitats d'estiu!!!!!!!!!


Moltes gràcies a totes les persones que ens vau acompanyar, desitgem amb forces tornar a veure-us ven aviat!!!


Si tens ganes d'un estiu inoblidable ple de màgia, activitats, jocs i molts somriures, afanya't, perquè les inscripcions d'aquest estiu JA SÓN OBERTES:




bottom of page