top of page

PICAROLS AL CASTELL DE BURRIAC

Són els més menuts de l’esplai, però no per això menys valents! Els nens i nenes de Picarols empaitaven un exèrcit de bruixots malignes i el mapa màgic de la Isolda els va conduir fins al cim del turó de Burriac, on està ubicat el Castell de Burriac i des d’on es pot gaudir d’unes magnífiques vistes. L’orgull en arribar era inigualable, i és que l’esforç va valdre la pena. Els monitors i monitores de Picarols n’estan molt orgullosos!


A més, diumenge 7 de maig els monitors i monitores de l’esplai vam participar de la Joresco, la trobada de monitors que organitza el MCECC i que enguany ha aplegat centenars de monitors a Berga. Vam poder assistir a diferents formacions i gaudir de l’hospitalitat dels voluntaris de Berga.FUTURS ESDEVENIMENTS

D’una banda, demà, diumenge 21 de maig, se celebra el dia de la comunitat a l’Escola del Clot. Una oportunitat per a conèixer millor els diferent grups de la comunitat i compartir una jornada lúdica tots plegats. Us hi esperem!

De l’altra, el dia 11 de juny celebrem la cloenda del curs d’esplai a la Casa de Colònies Teresa Espona. Per afegir-hi el toc dolç (o salat!), cada any s’organitza un concurs de truites i pastissos al que esteu tots convidats a participar. Hi haurà premi per als plats més bons, els més originals, els més exòtics….. Per participar només cal que empleneu el formulari que us arribarà d’aquí uns dies a la safata d’entrada dels vostres correus electrònics.


Comments


bottom of page