top of page

PARTICIPA A LA ZONA 5! #ESPLAIACASA

Tenim un repte diferent que segur que us agradarà molt! Aprofitant aquest temps de confinament hem volgut reunir infants, joves i monitors/es de tots aquells que formem part de la Zona 5. I què és la Zona 5?


La federació del MCECC (Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans) divideix a tots els esplais per territoris; el nostre centre pertany a la Zona 5, la qual acull 13 esplais de Sant Andreu, Nou Barris, Sant Martí, el Clot, la Sagrera i Poblenou. Aquí, juntament amb els altres esplais, es comparteixen experiències i vivències relacionades amb l’esplai i l’educació en el lleure. Si voleu més informació feu click aquí.


Així doncs, per reunir-nos tots nosaltres ens hem grabat dient Jo sóc Zona 5! i ara necessitem que vosaltres feu el mateix i ens ho envieu. Com sempre, deixeu anar la vostra imaginació i feu-ho com vulgueu, amb originalitat! Aquest repte sí que us demanem que l’envieu abans del diumenge 24 de maig (cejoansunol@gmail.com), ja que necessitem enviar-li a temps a les responsables de la Zona 5. Quan ho tinguin, podreu veure els vostres companys dels esplais veïns, tot formant la Zona 5!


Aquí us deixem el vídeo on només apareixem els monitors del Joan Suñol, ara falteu vosaltres! Amunt Zona 5!Comments


bottom of page