top of page

OCTUBRE 2021

Per fi ha començat l’esplai!!! Aquí us deixem un recull de fotografies de cada grup al primer mes!


PICAROLS

Picarols: Primera excursió del curs on el grup de Picarols va aprofitar el diumenge per fer una ruta aprofitant el bon temps que hi feia.



BRIVALLS

Brivalls: El segon dissabte del curs vam conèixer al Tartán, la Tot, la Minder i la Chispitas. Per esbrinar quin és el nom de la seva acadèmia de superherois ens van proposar proves conjuntes on va participar tot el grup de Brivalls. Benvinguts a la Thompson’s academy!!



XALOC

Xaloc: Els infants de Xaloc vam fer una activitat molt guay per descobrir qui eren les seves monitores i monitors!



FLAMES

Flames: Va ser una gran primera excursió de curs! Podem dir que, sobretot, vam començar a recordar el que volia dir caminar a les excursions i va valdre molt la pena. El diumenge vam fer una ruta fins la Ermita de Sant Roc, vam poder estar en contacte amb la natura i quines vistes!



ZENITS

Zenits: En l’excursió el grup de Zenits vam fer la ruta del Juanito, que és el camí que ell va trobar per anar de l’estació del tren (Balenyà-Tona-Seva) fins a la casa de colònies Teresa Espona i l’ha anat ensenyant als monitors per quan anéssin del l’estació de tren a la casa caminant.



JOVES

Joves: El diumenge al matí vam anar al Monestir de Poblet, un lloc preciòs del qual vam aprendre moltes curiositats, fins i tot vam fer un kahoot!



FORMACIÓ

Formació: El grup de Formació hem començat el curs amb molta implicació i compromís per aquest any! Estem preparadissims!


bottom of page