top of page

NOVEMBRE I DESEMBRE 2021

Aquí teniu les últimes fotografies de l’any de cada grup! Quin primer trimestre més xulo!!! Si arribeu fins al final, trobareu una sorpresa…


PICAROLS

Picarols: Vam pujar al Castell de Burriac on va aparèixer el Petrosko amb el Picarol sagrat!!!



BRIVALLS

Brivalls: Després d’un bonic camí, arribem al cim on trobem la valuosa capsa tan buscada pels nostres superherois de la Thompson’s Academy.



XALOC

Xaloc: Quina excursió més guay vam fer al Castell de Burriac, juntament amb el grup de Picarols, ens ho vem passar molt bé!



FLAMES

Flames: El diumenge vam tenir el plaer de pujar el Puigsagordi, vam cantar moltes cançons, fer molts reptes i també de tant en tant queixar-nos… Amb molt esforç vam aconseguir-ho!!



ZENITS

Zenits: A l’excursió el grup de Zènits vam pujar a Montserrat caminant!!



JOVES

Joves: L’últim dissabte de l’any vam visitar l’exposició del World Press Photo. Ens van impactar les històries que es mostraven i en vam aprendre molt. Després vam fer una volta pel centre i una petita visita al carrer Petritxol… (nyam!)



FORMACIÓ

Formació: I fins aquí el nostre 2021, però estem ben segurs que el 2022 serà un any encara millor on ens podrem seguir formant-nos i creixent com a monitors i monitores! Bon Nadal Formació:)!


Per últim, us volem explicar què vam fer el cap de setmana del 18 i 19 de desembre que, com és habitual, no va haver esplai. L’equip educatiu del Joan Suñol ens vam trobar a la casa de colònies de El Puig de Balenyà per avaluar el primer trimestre i pensar en les línies de futur del curs que queda. Una trobada que, per nosaltres, és molt important i vam poder compartir amb el nostre esplai germà: el Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut. L’endemà vam fer la tradicional pujada del pessebre al cim del Tagamanent amb tota la Comunitat. Una jornada esplèndida!


Us deixem la foto que ens vam fer dalt del cim!

Desitgem que estigueu passant unes bones festes i que tingueu un feliç 2022!!!!
Desitgem que estigueu passant unes bones festes i que tingueu un feliç 2022!!!!



bottom of page