top of page

MARÇ 2022

Aquí teniu l’esperat recull de fotografies del mes de març per grups:


PICAROLS

Picarols: El primer dissabte de març vam realitzar una investigació per saber quin personatge del regne de la fantasia va atacar al savi. Finalment vam descobrir que va ser la Trackneridys.



BRIVALLS

Brivalls: A l’excursió de març vam veure una pel·lícula xulíssima! A més, vam menjar crispetes, que eren boníssimes. Una activitat tranquil·la que vam gaudir molt.



XALOC

Xaloc: Vam començar el mes veient ‘Donde viven los monstruos’ tots plegats. Biblioteca, sofà, coixins, crispetes… teníem de tot! I no només vam veure la pel·li, és clar, sinó que després vam parlar sobre les emocions que hi sortien i les vam traslladar al nostre dia a dia. Una tarda rodona!



FLAMES

Flames: A l’excursió els joves de flames van preparar les activitats per tothom adequant-se a infants de totes les edats, quin gran repte ser monitor/a.



ZENITS

Zenits: Els joves van tornar a fer activitats que feien quan eren més petits, com a Picarols o Brivalls. Vam jugar a matar, la pastora, l’aranya peluda, a les tasses i tant als joves i com als monitors ens va agradar tornar a jugar a jocs que jugàvem anys enrere.



JOVES

Joves: El primer dissabte vam jugar a l’Ubica-Pilla, com el Pilla-Pilla tradicional però, era a travès de WhatsApp que havíem d’ubicar-nos i pillar a algú pel barri.



bottom of page