top of page

MAIG 2023

A continuació, els presentem un recull de fotografies de cada grup durant el mes de maig:


PICAROLS


Picarols! Quin mes més emocionant aquest, hem fet moltes coses, vam conèixer al mag d’Oz i vam descobrir com derrotar a la contesa Enderman, a l'excursió, a la nit, vam rebre una sorpresa en forma de carta de part de les famílies i el diumenge van venir i vam fer uns jocs molt guais. L’últim dissabte, vam marxar a la platja, juntament amb el grup de Zenits, on vam realitzar uns jocs molt guais i després ens vam banyar. Per fi vam acabar derrotant a la contesa Enderman i al seu exèrcit!! Per últim, de part de les monitores i monitors, volem agrair les famílies poder venir a l’excursió i haver gaudit d’un gran dia.


BRIVALLS

Quantes emocions i sorpreses aquest mes!!!! L'excursió al càmping va ser molt divertida, vam aprendre a muntar tendes, ens vam poder banyar a la piscina i vam rebre una carta molt especial. Els altres dissabtes no tenen res a envejar-li a l'excursió. No hem parat de jugar tant a l'escola com al parc. I de quina millor manera que acabar l'últim dissabte d'esplai que amb jocs d'aigua... Per fi hem recuperat a la Flipa bona, molt bon treball Brivalls! Ha estat un curs fantàstic.


XALOC

Aquest mes de maig el grup de Xaloc no hem parat! Vam començar marxant d’excursió a La Conreria amb el grup de Joves. A l’excursió vam rebre la visita de la Iniminis i "vim fir dinsis imb illi", també vam anar a la platja i ens vam poder banyar i tot! El següent dissabte vam jugar al nostre joc preferit: el joc del clip!!!!!!! I per acabar amb un més súper complert, vam anar a la Clariana de les Glòries i vam fer jocs d’aigua amb l’objectiu d’estalviar-ne com més millor. També vam fer un berenar tot el grup junt per acomiadar el curs. Però encara queda l’excursió de Viladrau! Quines ganes!!!!!!!


FLAMES


Holaaa famílies!!! Aquest ha estat l'últim mes del curs i el grup de Flames l'hem aprofitat al màxim!!!!!!! Al primer cap de setmana, vam marxar d'excursió al Càmping Carlitos, a Canet de Mar. Tot i que el temps no ens va acompanyar gaire, vam anar a la platja on vam jugar, ens vam banyar i vam gaudir molt. Durant el dissabte següent, vam participar a un programa de televisió i vam fer una súuuper actuació molt divertida! L'últim dia vam fer uns jocs d'aigua una mica diferents, tenint en compte la sequera, en els que el nostre objectiu era salvar l'aigua!


ZENITS

Aquest últim mes ha sigut impressionant pel grup de Zenits. A l'excursió vam començar preparant una crema catalana d'Estrella Michelin. Vam continuar fent un sopar comunitari i, per acabar el dia, vam fer un improshow on els adolescents i monitors vam mostrar el nostre talent com a actors. També vam aprofitar un dissabte per a formar-nos una mica més sobre la diversitat de gènere amb l'ajuda de l'associació "La lluna del Clot". I per acabar el mes, vam fer una activitat conjunta amb Picarols a la platja, on el grup de Zenits vam tornar a sentir-nos com a nens petits.


JOVES

Penúltim mes del curs! I que intens ha estat... des de l'excursió amb Xaloc que vam preparar una terrorífica motivació fins a un banyet inesperat a la platja de Badalona, sense deixar passar la visita al Palau Robert i a la Ciutadella. Aquest mes de maig ens ha donat moments que mai oblidarem, com ara la celebració de la paraula que vam realitzar on les monitores ens van tapar els ulls i al ritme d'una música ben relaxant vam deixar-nos endur i dibuixar amb les nostres mans el que sentíem.

Comments


bottom of page