top of page

MAIG 2022

Aquí teniu un recull de fotografies de cada grup d’esplai durant el mes de maig:


PICAROLS

Picarols: L’últim dissabte d’esplai vam aprofitar la bona temperatura per fer uns jocs d’aigua i salvar al Petrosko de la foscor!!!



BRIVALLS

Brivalls: S’apropa la graduació i les superheroïnes junt amb el Tartan ens han dit que necessitem la nostra màscara!

Després de mil i un intents, les màsqueres de guix es seguien resistint, però no us preocupeu perquè vam buscar una alternativa i Brivalls va poder assistir a la graduació!!



XALOC

Xaloc: Després d’un dissabte frenètic vam decidir pujar encara més el nivell i, com us havíem avançat amb les fotos d’abril, vam anar cap a Núria. Tren, cremallera, telefèric i 2 cims! Mareta com vam caminar tots i totes! No només vam arribar fins a dalt de tot del Pic de l’Àliga sinó que vam pujar el Pic de la Pala també.



FLAMES

Flames: Ha estat un últim trimestre ràpid però intens. El grup de flames hem pogut fer activitats ben diverses per acabar el curs d’allò més bé!



ZENITS

Zenits: Vam fer dissabte sobre rodes, vam anar a la platja de Barcelona i allà vam realitzar diferents jocs i vam berenar tots plegats



JOVES

Joves: Vam començar el mes de maig convidant a les famílies a l’esplai: van conèixer una miqueta més els seus fills i filles…. Gràcies per venir!!



bottom of page