top of page

HEM FET EL CIM!

A l’esplai ens agrada estar en contacte amb la natura sempre que podem. A més d’anar d’excursió a cases de colònies envoltades d’espais verds, marxem a fer rutes per l’entorn i, fins i tot, pugem muntanyes! Hem demanat al grup de Flames que reflexionessin sobre el fet de caminar i el que suposa fer un cim. A continuació us fem un recull del que ens han fet arribar.

Per començar, “feien mal els peus” i “feien mal les cames”, ja que “era tot pujada i costava molt més”. Pot ser que “el meu cos no estava en la millor condició física” o bé que “gairebé em caic!”. En definitiva, “hem caminat molt i ens hem cansat”.


Tot i així, també és cert que el grup de Flames coincidia en una cosa bona que havia viscut al caminar, aquesta ha estat “la companyia”: “he pogut parlar amb els meus amics i amigues”, així com també “he parlat amb altres persones que no em portava” i “he compartit camí amb gent que no acostumo a anar i hem parlat de moltes coses”, gràcies a això “he pogut conèixer alguns companys i monitors” i “he trobat coses en comú”. Pujar la muntanya ha estat “un bon moment per desconnectar” i “he compartit una molt bona estona”. A més, “he rigut i m’he divertit molt”, “cantar i els riures”. Al fer el cim, “l’arribada ha sigut divertida”, hi havia “unes vistes molt boniques” i “m’ha agradat la natura”.


Des d’aquí volem felicitar al grup de Flames i a la resta de grups que han fet un cim i als que han pogut gaudir del caminar amb l’esplai. On, pel camí, han conegut millor les companyes i els companys, han tingut una bona experència i han desconnectat. L’important és que s’hagi gaudit de la natura i al veure les vistes s’hagi oblidat el mal de peus i de cames. Finalment, hem fet el cim!!!!

Comments


bottom of page