top of page

LA GRAN FESTA DEL 50è

Aquest passat dissabte 30 de març es van celebrar els 50 anys del nostre centre d'esplai. Per això es va fer una gran festa durant tot el dia on famílies, infants, monitors/es i antics monitors/es van poder gaudir de la celebració.


La jornada es va inaugurar amb la Marta i el Roger, els pares delegats, fent el pregó de la festa. Tot seguit, el grup d'animació La Tresca i la Verdesca van començar a animar la festa pels menuts de l'esplai. I a l'hora de dinar, vam gaudir d'una molt bona paella en comunitat. Després es va fer la fira, on petits i grans vam poder jugar i conèixer una mica més l'esplai. Seguidament; els parlaments, el concurs de pastissos, la bufada de les espelmes i l'eucaristia. Un bon sopar amb diferents tipologies de menjar gràcies als Food Trucks. I finalment, un bon tancament formant amb bengales un 50 i uns brillants focs artificials per concloure la festa!


Volem agrair a tots els que vau assistir a la festa! Sobretot a totes les famílies que han participat i han treballat perquè aquesta festa sortís genial: en el taller de banderoles, a la barra del bar i amb els Food Trucks! Gràcies!


A continuació podeu veure un breu recull de fotografies d'aquest gran dia:



A més, es va realitzar un vídeo on recull parts importants del centre durant aquest camí de 50 anys. Aquí el podeu veure:


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page