top of page

FORMACIÓ VA A TAIZÉ


El grup de Formació, hem tingut la sort de viure l'experiència de transcendent a Taizé; acompanyats per l'Oscar i conjuntament amb la resta de joves que formen part de les escoles Jesuïtes de Catalunya.


Durant els 5 dies que hem gaudit a Taizé, hem pogut descobrir i desenvolupar eines que ens poden ser útils per a reflexionar i interioritzar en cadascú de nosaltres. Poder descobrir la importància, la senzillesa de la vida i rutina a Taizé ha estat essencial.

A tots ens han sorprès les pregàries, les quals estan caracteritzades pels cants i pels imponents silencis, que conviden a tenir una experiència única de reflexió.


Dins l'experiència vam tenir la gran sort de presenciar un moment històric en la comunitat de Taizé: el canvi de prior. Fins ara, en la història de Taize, només hi havia hagut dos priors. Nosaltres vam poder viure la pregària en la qual es va dur a terme un nou canvi: del prior Alois al germà Mathew, que ara és al capdavant de la comunitat.


Per concloure la cerimònia vam celebrar l'inici de l'Advent contemplant conjuntament el pessebre.


Sense cap mena de dubte aquesta experiència ens ha permès descobrir una nova realitat i una nova manera de fer. A partir de la qual hem pogut extreure moltes eines, aprenentatges i maneres d'entendre el món que ens envolta.


Moltes gràcies a l'Oscar i a la Clàudia per acompanyar-nos i guiar-nos durant aquests dies.


Pol, Mònica, Joan, Marta, Ignasi, Guillem i Alfons


Formació 2023


Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page