top of page

LA FIRA BOJA DEL CLOT 2022: FLAMES HI PARTICIPA!

Durant el mes de novembre, el grup de Flames ha estat preparant material, per a poder vendre en una de les paradetes de la Fira Boja del Clot, a la Festa Major del barri, al Parc del Clot.


Però això no és tot! El grup de Flames va voler que la paradeta fos ecològica, i que tots els materials que s'utilitzessin fossin reutilitzats, o bé optessin per acabar essent reutilitzats, com és el cas de les bosses de tela.

Finalment, va resultar que, amb motiu de la paradeta, les joves del grup es van conèixer més entre elles i, també es van conscienciar sobre el malbaratament que fem de molts materials als quals podríem donar una segona vida.


Per concloure la nostra feina, el diumenge al matí, vam vendre una gran part del material fet, moltes gràcies a tothom qui va comprar! Durant la nostra estada al Parc del Clot ens van visitar moltes persones, algunes famílies de l'esplai i joves d'altres grups. Al final de la jornada vam poder veure que aquesta paradeta ens va fer apropar molt al grup i fer molta pinya.

bottom of page